Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Képes lennél egy olyan nővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes lennél egy olyan nővel élni, aki tudod, hogy a zsebében tart téged?

Figyelt kérdés

Nem barbee gyönyörűség, de nagyon szép lány, nem mindenki álma de az enyém igen.

Úgy érezted, hogy soha az életben nem lesz barátnőd, és örökké szűz maradsz, mire jön egy lány, aki felbolygatta ezt a felvetésed, és ő az aki letámadott téged.

Nem tudod, hogy szerelmes vagy-e belé, nem tudod mit érzelmi iránta, de azt tudod, hogy soha nem akarod, hogy elhagyjon, nem szeretnéd, hogy máshova menjen, megadsz neki minden szabadságot, csak annyit kérsz maradjon melletted.

Ez a lány kb. Bármit megtehetne vagy megtetethetne veled, mert tudja, hogy markában tart valamilyen módon.

Ö vette el a szüzességed, ő az egyetlen aki talán szerethet is téged, ő az egyetlen reményed, hogy ne halj meg egyedül, és ezt kimondatlanul, de ő is érzi.

Nem élt még vissza a hatalmával, bízol benne, hogy nem is fog, ám ott van benned, "mi van ha mégis megteszi".

Elkábít téged, ha kell naponta fergeteges szexel, és te kb. semmit nem tudsz nyújtani neki, hogy melletted maradjon, mégis melletted marad, valamiért, egy célért, egy dologért, akármi lehet az, előtted relytéj ez a lány, közben mégis egy nyitott kapu, mert mindent elmesélt magáról, de mi van ha valamit kihagyott, és tudja, eszedbe nem jutna azt megkérdezni, hisz soha nem vonnád kétségbe a szavait.

Érdekes, bizarr elmélet.

Képes lennél, egy ilyen nővel együtt élni, ha tudod, hogy alaptalan a rajongása feléd?

Miért te?

Miért pont te, te, aki nem izomember, nem túl vicces, 21 évesen fejtetődön hajas sincs, kissé mackós vagy, magyarán egy sötétség vagy, amelyet nem világít be senki, és semmi, mert érdektelen vagy, maga az unalom.

Akkor ez a lány mégis miért jött mégis erre a sötét helyre?

Oly nagyon a kételyek, és minden ilyen jellegű kérdésedre ugyan azt a választ adja.

- Olyan édes/cuki vagy

- a mosolyod szép

- a szemedben van valami megkapó

- hűséges tipusnak tűnsz

- nem a mai társadalomhoz tartozol, te ettől intelligensebb vagy.

Köszönöm válaszaitokat.

(Bocsi a hosszú monológért, kellett hogy átérezzétek a helyzetem)

2018. aug. 30. 12:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Férfiatlan tacskó, papucs.
2018. aug. 30. 12:46
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Még olvasni is fáj ezt az önmarcangoló, önsajnáltató kishitűségedet. Igazad van, nem tudom mit keres egy csaj egy ilyen rinyagép mellett és ha így fogod folytatni, széplassan ő is el fog gondolkozni rajta, hogy szüksége van-e egy ilyen nyavalygó kisfiúra. Viselkedj férfiként már végre és érezze azt, hogy te vagy a férfi a kapcsolatban, akire támaszkodhat és aki kősziklaként áll minden helyzetben mellette.

Más nem kell a nőknek, csak az, hogy TÁMASZKODNI tudjanak a pasijukra.

2018. aug. 30. 12:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen emberben tényleg az a legfájdalmasabb, hogy ahelyett, hogy örülne a helyzetének, kiélvezné és férfiként viselkedne, nekiáll görcsölni, mint egy 15 éves kisgyerek és ezzel maga alatt vágja a fát. Nőlj fel.
2018. aug. 30. 12:51
 4/13 anonim ***** válasza:

Sajnos egyszer az életében mindenki aki jószívű az átéli ezt. Kerdes hogy tanult e belőle.

Én is voltam vadul szerelmes . 2 éves párkapcsolat volt ahol a lány teljesen tönkre tett. Csúcsra vitte a kihasználás fogalmát. Pénz kocsi kellett neki cserébe érzelmi terror. Állandó fenyegetés másokkal aludt más pasiknál töltötte az éjazakát én meg fogjam be. A vegén persze borítékolható volt hogy mással lep le...ez 3 éve volt sajnos azóta nem áltam fel belőle érzelmileg megsebesültem és már nem tudok bízni..ez egy örök pecsét maradt a lelkemen sajnos...

Férfias vagy sem...hat mai eszemmel rohadt nagy luzer voltam...sajnoa nem lehet visszamenni az idben

2018. aug. 30. 12:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Ilyen ferfi h tud az agyban teljesiteni? vicc vagy
2018. aug. 30. 12:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Mindenki megköt a kapcsolataiban komprumisszumokat, de azért ez túlzás. Ha igaz is a történet nem egészséges sem a viszony sem az önértékelés sem, egyszerűen nem emberhez méltó. Akkor tud egy másik elfogadni ha te is elfogadod magad és nem csupa rossz véleménnyel vagy magadról. Ennyire nem szabad alárendelni az embernek magát mert ez akkor nem kapcsolat, nem is szülő-gyerek viszonylat ez egyszerűen döbbenet... Nem tudnék ilyenben élni.
2018. aug. 30. 12:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy felfogod ez a lány nem egy szent terémtmény aki szivárványt pukizik hanem ugyanolyan ember mint bárki más. Te pedig nem tekintesz magadra úgy, mint egy darab szarra és akkor talán nem is fogsz úgy viselkddni.
2018. aug. 30. 12:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Pszichológusra van szükséged nem nőre
2018. aug. 30. 13:24
 9/13 anonim ***** válasza:

De mi ez, hogy a markában tart? Semmit nem írtál arról, hogy ez miben nyilvánul meg.

A másik mi az, hogy nem tudod mit érzel. Ezen tudok kiakadni a legjobban, mikor fiúk, lányok ilyeneket mondanak. Ez a mondat valójában azt jelenti, hogy semmi komolyat. Persze a későbbi taglalásodból kiderül, hogy valóban nem, csak mint írtad is nem akarsz "egyedül meghalni". A te okaid, hogy miért vagy vele, elég szánalmasak és korántsem szépek.

Az alap kérdésre a válasz pedig nem. Egyetlen egyszer tepertem életemben egy lánynál, közben azt éreztem egyszerre, hogy jó és rossz is amit teszek. Rossz, mert nem csak teljesen kiadtam magam, hanem már a saját magam megalázását súroltam, jó meg azért, mert nagy erő kellett ahhoz hogy kiadjam magam, illetve elmondhattam, hogy mindent megtettem. Persze annak ellenére, hogy olyanokat mondott az elején, hogy a csillagokat le tudta volna sírni, onnantól kezdve, hogy a szemében megváltoztak az "erőviszonyok" nem emberként bánt velem. Régebben ő tepert és küszködött folyton, mert azt érezte nem érhet el. Majd mikor évek múltán újra indult volna már nem értékelt, úgy hogy teljesen kitártam magam neki. De azért nem húztam sokáig ezt. Választékosan és nem ingerülten, de mondani valóban viszont olyat mondtam neki... Szerintem 200 méterre nem merne megközelíteni a szégyen miatt. Az biztos, hogy véglegesített bennem egy képet a nőkről és a világról.

De másoknál alapvetően nem mentem ilyen messzire. Ha valakinél én azt éreztem, hogy részéről nincs meg az ami kell, akkor én elhagytam a színteret. Soha nem erőltettem semmit. Néha magamat is megleptem, hogy maradt még bennem bőven büszkeség és semmilyen értelemben nem hagytam még lánynak, hogy irányítson. Legfőképpen nem a szexel. Én tudom, hogy többet érek, ha valaki ezt nem látja akkor ez van. Nem érzem, hogy nekem kéne bizonygatnom és kapálóznom. Mint mondtam egyszer már megtettem, de többet soha, eleve nem is tudnám elképzelni, hogy érezzek még egyszer úgy.

2018. aug. 30. 14:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Utolsónak van igaza. Egyszer mindenki teper és kiadja magát. Utána már nem. Sajna én nem tudtam bebizonyítani mahambak mert azóta sincs barátnőm. Ha lenne szeretném és megbecsülném de soha nem alázkodnék meg előtte és néha bizony keményen kiállnék az igazamért. Ha nem tetszene lehet lelépni érzelmi vámpír nem kell az ÷letemben.

A másik hogy a nőket és alapjáraton az emberi társadalmat sem különbözeti meg semmi az állatvilágtól. A dominánsabb győz.ha a nő szemében aláásod magad rinyálással sírással félelmeid feltárásával akkor az bedominálja magát feléd és onnantól megzabál. Meg zab ál. ME G Z A B Á L

Óvatosan a 21.században mert az emberi primitívség új szintet lépett.

Én a sírás helyett új életet kezdtem. 3 éve külföldön élek vastag a bankszámlám és járok nyaralni mindenhová. Fél európa már feltérképezve.

2018. aug. 30. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!