Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj egy prostinak ha annak nevezik ami? (nagyon röviden lejjebb)
a facebookon olvastam, hogy egy srác írta felvágva, hogy volt egy prostinál, első alkalom, szüzességelvétel volt
lovaglópózban ment el a fiu, de rögtön miután elment, elmosolyodott, erre a prosti megkérdezte tőle, hogy min mosolyog, mire ő, azt válaszolta, hogy - idézem - "semmin, csak nem gondoltam volna, hogy egy kur-va-val fogom elveszteni", erre a lány fogta magát, lejött a fiúról, mérgesen összeszedte a fiú ruháit és odavágta neki, hogy lépjen le azonnal és soha többé ne jöjjön,
a srác meg lekonyultan felöltözött, a gumit is ott hagyta az ágyon, ki is folyhatott belőle minden, és bár a prosti nem szólt a pénzről, a fiu elvitte amit letett az ágy mellé a szex előtt, azt mondta: "ezt elviszem, nem azért fizettem, hogy kidobjanak, hanem azért hogy kur-jak és kényeztessenek"
Miért fáj egy prostinak ha a nevén nevezik? ha zavarja akkor miért nem csinál egyebet?
dehogy kamu, most nemrégen olvastam a facebookon
azért írtam ide, véleményeket hallani
Én meg azt olvastam a facebook-on, hogy a Föld lapos van is csoportjuk.
Ez ilyen tipikus nagymegmondós kiosztós kamuposzt.
Marhára nem mert volna így viselkedni a nénivel. Valami szűz srác álmodozása lehetett.
Attól hogy most olvastad nem rég, még nem lesz igaz.
Sőt, épp az ellenkezőjére esküdnek a vallásosak...
Na de ki meri megkérdőjelezni a bibliát? :D
Régi, mégsem tudja senki igaz-e, valószínűleg az alapjai igazak lehettek, de a túlnyomó többség kamu, kitaláció, mese.
de hát olyan nagy mellénnyel irat ki a fb-ra, és ott is van sok komment, nekem nem tűnik hazugságnak
és különben is, kik verték volna bucira? én nem tudom, de nem egy vagy több lány van egy ilyen helyen? azok meg nem tudnak egy fiut megverni, nem?
figy, rosszul esik az embernek, nem illik ilyet mondani, főleg nem egy olyan szituációban és nem egy olyan sráctól, aki annyira béna, hogy prostihoz kell járnia dugni.
Szerinted hogyan esett volna a haverodnak, ha ő meg vissza kontrázik:
"Hát igen, én sem hittem volna, hogy ennyi nyomi szűz nem képes barátnőt keresni, de azért köszi a könnyű pénzt ezért a három perces menetért!"
És miért fájna ez a haverodnak, amikor igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!