Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó prostinak tudni kell vetkőzni, nem?
Nem csak ledobod a ruháid vagy épp leveszed a vendég előtt akár lassan, tudni kell a mozdulatokat, a férfi figyelmét irányítanod kell, nem engedheted, hogy még szex előtt unja magát, vagy épp csak azt várja, hogy levedd a bugyid, irányítsd a figyelmét, vedd hatalmadba a vendéged.
Szerintem a jó prostiság itt kezdődik. Te mit gondolsz?
Sztriptízre fizettél be, vagy dugásra?
Ne te mondd már meg, mit csináljon a prosti.
Nem elég, hogy a szánalmas, nő nélküli életedbe szexet visz?
Esetleg a ruháidat is kimossa, kivasalja?
#3 Tipikus okoskodó f..szkalap hozzászólás.
Ha fizete valaki a prostinak, akkor bizony ő mondja meg mit és hogyan csináljon. Ennyi.
Elég jó órabérrel melóznak, le kell vajazni mit vállal mit nem. Ha ruhát akarok vele mosatni, és vállalja 20 ezres órabérért, akkor vállalja.
Egyébként jó karrierrel rendelkező férfiként még én is vasalnék 20K/óráért ingeket :D Ezen ne múljon.
Egyébként azt se felejtsük el, hogy 5 év tanulás, 10 év munkatapasztalat után a magyar nettó senior programozó fizetés 800 ezer Ft. Avagy nettó 5000 Ft óránként.
Akkor 18-20 ezerért nehogy már a qrvákat pátyolgassuk! Sőt általában ez az alap... csókért meg extrém dolgokért külön kell pörgetned a zst. Igen is vállaljon be mindent, ezért mélytorkos gőte pózt, miközben tiltott náci jelképeket köt egy terítőbe, én meg online sakkozok a hátán egy laptoppal.
Ha ezért fizetek, akkor ezt vállalja :D
Kedves válaszolók!
Nem tudom, hogy van-e HBO, vagy HBO GO-tok, de sajnos csak itt elérhető a sorozat, sehol máshol.
(Torrenten sem)
Létezik egy sorozat, a neve (A biznisz) 3 prostituáltról szólt.
Nagyszerű sorozat.
Ez a sorozat akár oktató filmnek is elmenne, hogyan kell jó prostinak lenni címmel.
A lányok benne egyike sem Sztriptizel, csupán vetkőzik, és szeretkezik.
Nincs tánc, csupán mozgás.
Nem szabadna ennek extra szolgáltatásnak lennie.
Példa. ; nem mindegy, hogy a melltartóját elől veszek le, vagy épp a hátadnál csúsztatod le.
Nem mindegy, hogy a bugyidat csak letolod, vagy ép hullámos mozdulatokkal lehúzod, hogy legyen időd felhergelődni a még nem látott puncira.
Ez nem tánc, ez csupán tapasztalat, vagyis, vetkőzés.
Semmi extra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!