Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az amikor egy nő (nagyon) rossz az ágyban? Mondanátok rá példákat? Vagy arra hogy mitől jó?
Pasik olyanok,ha áll a cerka és van hová betenni 99%ban el is mennek.
Hogy egy pasi rossz azt tudom: nem áll fel,félárbóc,kicsi,gyorstüzelő,össze vissza döfköd,nem izgatja fel a nőt...
Ha mondjuk olyan mint egy szexbaba, nem orálozik nem kezezik, nem mellez, nem kezdeményez, nem is nagyon mozog, csak úgy fekszik, és csak és kizárólag vaginális van és még ott is aránylag tág, véleményem szerint kb így tud egy nő rossz lenni az ágyban.
(PLS ne pontozz le csak őszinte vagyok)
Akármit kérdező nem vesz a szájába...pfff
Remélem téged se nyalnak ki,vagy ujjaznak meg!!! Szánalmas
"Orált hagyjuk"... szerintem pont olyan a rossz nő, mint te. :)
És nem viccelek!
Attól rossz ha a legjobbnak és pótolhatatlannak érzi magát-ha a szex csak ezköz, hogy magához lánvolja a férfit.
Attól jó ha a pasi férfinek érezheti magát :-nincs teljesítmény kényszer alatt,- ha nem is ügyes a pasi de megértő és segítőkész a párja, -ha meg ügyes ez el van mondva neki....
Sok olyan pasi van akinek meg a nyalás nem jön be, szóval ez nem csak a nőkre igaz.
Nem mindenkinek jön be az orál, ez van, de szerintem is szívás az ilyen.
Ez nézőpont kérdése.
Ha a feleségem a hátára fekszik és széttett lábakkal "hagyja magát", az számomra rossz az ágyban.
Ha ezt más férfiaknak csinálja, azok el vannak ájulva tőle ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!