Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vibrátor vásárlás na de hogyan?
Figyelt kérdés
Nos eljutottam oda 21/L éves koromra hogy szépen rendeljek magamnak egy szép kis kényeztető csodát. Műbrokihoz nem ragaszkodom de egy vibrátor már igazán jól esne kis változatosság gyanánt. Esetleg valaki tud valamilyen tapasztalattal kisegíteni? Sajnos csak magamat tudom elvinni másik fél életemben még 3x vitt el orálisan. Előre is köszi lányok, nők, fiúk, férfiak.2018. aug. 27. 19:48
1/14 anonim válasza:
Vibri.hu, rendelsz csomagpontra. Nem lesz ráírva semmi, barna doboz, utalás nélkül a bolt nevét illetően. Diszkrétebb nem is lehetne. De a legtöbb shop így csinálja sztem. A kínálat meg… hát ami megmozgatja a kis fantáziád!
2/14 anonim válasza:
Megrendeled átveszed. Mi a kérdés?
3/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem el sikerült írnom a fő lényeget. Bocsi érte. Kérdés az hogy milyen vibri ami igazán kellemes? 🙂
2018. aug. 27. 20:13
4/14 anonim válasza:
Erre nincs jó válasz. Szerinted mi a búbánatnak van annyi féle? :D Szerintem vegyél klasszikus rúdvibrátort, tetszőleges méretben. Full alap. Aztán onnan eldöntöd, ha másmilyen kell.
5/14 anonim válasza:
Egyik se,szart se érnek kérdező!!
6/14 anonim válasza:
7/14 anonim válasza:
Uhh #6... már attól nedves lettem, hogy megnéztem a videót :D fincsi lehet.
Érdekes kérdés, én is pont most gondolkodtam el, hogy vásárolok valami kütyüt. Én valami rezgőt vennék mindenképp, nem akarok "simát". Azt csak elég behelyezni és már az kellemes. Bár ha a simát is csak simán feldugod és közben a csiklódat izgatod, az is nagyon jó lehet :D én se tudok dönteni :D
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
#9 amíg nem próbáltad addig ne alkoss véleményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!