Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vibrátor vásárlás előtt állok, és nem tudom honnan vegyek?
Lényeg az ,hogy olcsó legyen, nagy teljesítményű ,halk, 15-19cm hosszú,átmérője 2.5-4cm, lehetőleg ne nézzen ki úgy,mint egy igazi pénisz,inkább fém vagy sötétebb szinű, anyaga mindegy, lehet vízálló de nem feltétlen szükséges,lehessen postapontba átvenni és diszkrét csomagolásba csomagolják. Valaki tudna segíteni/linkkelni oldalakat? Férfinak lesz!
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
Szia. Az 1-es válaszoló által megadott helyről szoktam én is rendelni. Posta pontra csomagautomatába is lehet kérni.
Egy egyszerű kartondobozba csomagolják, nincsen semmilyen utalás rá, hogy mi van benne.
csendes, vízálló, és nem úgy néz ki, mint...
Link a vásárláshoz (postázható, diszkrét csomag):
10ezer
ugyanaz a leírás:
12Ren3delés4hez:
ez is 10
A párom előző 2 játékszere (bár az esetek legnagyobb részében jelen vagyok a használatnál :-D).
A csomagolás tuti diszkrét, nem utal semmi a benne lévő dologra, az utóbbit én vettem át.
(nem tudom mi az, hogy olcsó, ugyanis nem írtál árkategóriát, de van, ami ugyanezt tudja és 2 millió felett van, annyi, hogy luxusvibrátor címszó alatt fut és még csak nem is aranyból van...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!