Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok vásárolni sze. ális segédeszközt?
Figyelt kérdés
És ha igen hol? Nem ciki boltba bemenni?2017. szept. 25. 01:02
1/8 anonim válasza:
Nőknek nem ciki. Ha épp nincs párja, megteszi egy dildó.
De ha egy férfi megy be egy műpunciért, na az már kicsit gáz.
3/8 anonim válasza:
Több bilincset vettünk már vaterán. Igaziak. Sokkal jobb, mint a szexshopos gagyi. Ha az eladónak nem ciki, akkor nekünk sem.
4/8 anonim válasza:
#1 - Dehogy ciki. Ott all a boltban az elado napi 8 orat. Talan az elso napokban meg pironkodik meg rohogcsel, de utana nem hiszem, hogy gaz lenne. Foleg azt nem ertem, ha nonek OK, akkor ferfinak miert nem?
5/8 anonim válasza:
Ez is csak egy bolt. Az eladó ott is unottan szolgálja ki a vásárlókat.
6/8 anonim válasza:
Nem szoktam. De kibactam a pasim ma, és soha nem kell senki, úgyhogy veszek egy vibrit. De lehet, az se kell.
7/8 A kérdező kommentje:
És leginkabb hol szoktatok vásárolni ? Netes bolt tudtok jot? Vagy valami jo kis bolt ?
2017. szept. 25. 21:19
8/8 anonim válasza:
Interneten, hordott zoknit, harisnyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!