Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Segítséget kérnék, szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítséget kérnék, szerintetek ez elévült, van rá mentség?

Figyelt kérdés

Egyszer 9 -10 évesen mondhatni volt egy meleg kalandom. Nem tudom a mai napig megmondani miért történt, egyszerűen bekattantam/ bekattantunk. 5 percig nem tartott az egész és utána nagyon mély bűntudatom volt. Rövidzárlat volt. Nagyon félek isten ezért majd megbüntet. Ez a napokban jutott az eszembe eddig módszeresen próbáltam magamban elnyomni. Egyénként a nőkre gerjedtem, nem tudom és nem is értem mi volt ez.

Szerintetek egy 9 évesnél ez a biszexualitás jele?

Veletek történt ilyen?

Ettől rossz ember vagyok?

Bűnös??

Ha barátnőmként megtudnád mit szólnál?

Vagy ez már elévült?

Ilyesmin mindenki át megy?

2018. aug. 27. 00:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi történt, egymásnak vertétek?

Én magam biszex lány vagyok, szóval az égvilágon semmi problémám nem lenne még azzal sem, ha az derülne ki, hogy már dugták a pasimat, nemhogy ilyen aprósággal. Ilyesmi miatt öngyilkosságon gondolkozni enyhén szólva túlzás.

2018. aug. 27. 02:27
 12/14 anonim ***** válasza:
tedd meg újra és elmulik
2018. aug. 27. 05:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőd lennék, egyáltalán nem érdekelne. Sőt, ha biszex lennél, az sem zavarna. Az viszont igen, hogy ilyen módon vagy vallásos, és hogy ennyire kiakadsz magadon egy ilyen ártatlan semmiség miatt. Sosem járnék valakivel, aki ennyire homofób.
2018. aug. 27. 11:02
 14/14 anonim ***** válasza:

"Abban a korban meg nem nagyon van kialakulva a homo vagyakozas. Felejtsd el. Kellett volna anyadtol inkabb ket pofon. "

Miért kellett volna? Milyen bűnt követett el szerinted pontosan? Az összes meleget, biszexet is végigpofoznád, csak mert léteznek?

2018. aug. 27. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!