Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget kérnék, szerintetek ez elévült, van rá mentség?
Egyszer 9 -10 évesen mondhatni volt egy meleg kalandom. Nem tudom a mai napig megmondani miért történt, egyszerűen bekattantam/ bekattantunk. 5 percig nem tartott az egész és utána nagyon mély bűntudatom volt. Rövidzárlat volt. Nagyon félek isten ezért majd megbüntet. Ez a napokban jutott az eszembe eddig módszeresen próbáltam magamban elnyomni. Egyénként a nőkre gerjedtem, nem tudom és nem is értem mi volt ez.
Szerintetek egy 9 évesnél ez a biszexualitás jele?
Veletek történt ilyen?
Ettől rossz ember vagyok?
Bűnös??
Ha barátnőmként megtudnád mit szólnál?
Vagy ez már elévült?
Ilyesmin mindenki át megy?
1. Istent hagyd ki ebből az egészből. Senkinek nem tartozol elszámolással a nemi orientációdért. Ha isten számodra megkerülhetetlen, mert annyira erős a vallásosságod, akkor gondolj arra, hogy már a pápa is azt mondta, hogy isten a melegeket is szereti, mert tőle kapták ezt a vágyat. Ennyit erről. Ha hiszel a keresztény istenben, akkor abban is hinned kell, hogy úgy fogad el, ahogy vagy.
2. Ha nagyon zavar, egy iskolapszichológussal érdemes lehet róla beszélni, ő senkinek nem mondja el, viszont segít megérteni, mi történt.
3. Igen, sokan átmennek ilyesmin. Az emberekben van kíváncsiság, ilyenek vagyunk. Hogy követhettél volna el bűnt 9-10 évesen, amikor még kisgyerek voltál, és csak a kíváncsiság vezérelt?
4. Barátnőd helyében én semmit nem szólnék, gyerek voltál. Az a kérdés, hogy ma hogy hat ki az életedre. Ha ilyen gondolataid vannak, hogy ártanál magadnak, mindenképp beszéld meg egy szakemberrel. Kapásból itt van egy, amit találtam:
Felhívhatod, és névtelenül elmondhatod a sztoridat. Ne aggódj ezen ennyit, természetes dolgok ezek. Nem tudom, mi történt pontosan, de beszéld meg valakivel, dolgozd fel.
Köszönöm a válaszokat. Úgy emlékszem semmi komoly nem történt. ( Csak ez az emlék annyira mélyen belém van vésődve és most előtört. )
Egyébként csak nőket nézek meg, férfitársaimra nem tudnék így tekinteni.
Ez leghamarabb csak gyerekkori erdeklodes es probalkozas volt. Abban a korban meg nem nagyon van kialakulva a homo vagyakozas. Felejtsd el. Kellett volna anyadtol inkabb ket pofon. De ha anno nem adott, mar mindegy :D
Felejtsd el es ha most a noket kivanod, akkor eld szeen a hetero eleted es ezt tartsd magadban orokre.
A vallasi reszebe en nem megyek bele. Ha annyira zavar, gyond meg, de nem folytatom.
9 èvesen nem úgy fogtad fel a dolgokat, mint most, sok hülyesèget csinálunk gyerekkorunkban.
Mit szolnèk, ha ez kiderülne a pasimról? Semmit. Az exem biszex volt, imádtam. Lassan már feltètelnek tartom, hogy a pasim az legyen.
Szóval nyugi, ember vagy, akkor gyerek voltál, mindenki követ el ostobaságokat, ettől biszex sem leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!