Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet ez az oka, hogy "félek"s...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez az oka, hogy "félek"szexelni? Kérjek segítséget, emiatt?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok.Még soha nem voltam együtt fiúval,petting sem volt.

Nem arról van szó,hogy nem vágyom rá,mert de nagyon is,csak tudom,ha megtenném,akkor mondhatni nem bírnák tükörbe nézni.Valamiért úgy érzem magam mintha egy

ri*.-banc lennék.És itt most nem egyéjszakásra gondolok,hanem ha a párommal is tenném,ezt érezném.

Gondolkozok az okán,és emlékszem,hogy engem régen tini koromban kb mindenért leku*..rváztak.A sminkelés miatt,csak mert utáltak.

Sőt még a saját anyám is ezt mondta rám.

Lehet,hogy emiatt van ez így bennem?

2018. márc. 2. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sanszos, igen.
2018. márc. 2. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem,hogy ettől bárki is rib!vé válna.Szerintem csak normális szexet szeretnél,meg figyelmet,szeretetet.

F

2018. márc. 2. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván mindenkinek a szocializációjára a család nagy hatást gyakorol. Nem csak a muzulmánok, a mi keresztényeink közül is a maradibbak frankón megnyomorítják lányaik fiatalságát aki házasságon kívül szexel az k..va felfogásukkal...
2018. márc. 2. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Feltételezhető, hogy ez van mögötte.
2018. márc. 2. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem kérj segítséget. Jó feldolgozni a családból hozott sérüléseket, mert erős kihatásai vannak.
2018. márc. 4. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!