Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan 18 éves lány, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 18 éves lány, aki nem fogott még életében fszt, de már foghatott volna és vágyik is rá? Ja és nagyon vonzó, szép lány, jól néz ki. Ennek ellenére mégis szűz és vár az igazira. Van ilyen?

Figyelt kérdés

2018. aug. 26. 20:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

18 évesen ez volt velem a helyzet. :D Ugyan én nem láttam magamat vonzónak, a visszajelzések alapján az voltam. Csak azért maradtam akkor szűz, mert (bár vágytam a szeretkezésre) nem akartam kapcsolatot.

Viszont azóta már elvesztettem a szüzességem, bocsi. :D

20L

2018. aug. 28. 01:36
 22/23 A kérdező kommentje:
Komolyan úgy álltok hozzá a dologhoz, mintha mindegy lenne hogy valaki szűz vagy nem, hogy 1 sráccal volt vagy 10-zel, meg mintha olyan tele lenne a világ szűz, vonzó lányokkal, főleg akik már 18 évesek. Miért hülye kérdés ez? Mint már írtam nem arra gondolok, hogy nem rossz, meg ilyenek. Hanem aki tényleg szép és tényleg jól néz ki. Már 16 éves korban sem sok az ilyen, nem hogy 18 évesen. Erre ti azt mondjátok, hogy ez hülye kérdés meg annyi van mint a szemét meg satöbbi baromságok.
2018. aug. 28. 15:03
 23/23 anonim ***** válasza:

Mièrt, szerinted, aki 18 èvesen szűz, az ronda?

Rám is akadnak a pasik. Sokan, csak kalandot akartak tőlem is, mègsem kellett, sőt volt egy 7 hónapos kapcsolatom, amiben szintèn nem feküdtem le a pasival, mert egyszerűen nem, ès kèsz.

Majd elvesztem, akkor, ha úgy èrzem megtaláltam az erre alkalmas embert, mert nekem semmi kedvem az olyanhoz, aki 2 perc alatt ellő, èn meg le vagyok szarva. Sajnos, az exem ilyen volt, ezèrt nem feküdtem le vele sem, ezèrt volt, csak petting.

Ennyit erről.

18/L

2018. aug. 28. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!