Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 18 éves lány, aki nem fogott még életében fszt, de már foghatott volna és vágyik is rá? Ja és nagyon vonzó, szép lány, jól néz ki. Ennek ellenére mégis szűz és vár az igazira. Van ilyen?
Hát olyan, aku foghatot volna, mármint úgy hogy ott volt előtte te megse tette az tuti elenyésző. De szüz igen.
Nekem pl ha ugy keveren a lapokat lett volna alkalmam fogni meg elveszteni, mert volt probálkozás felszedésemre.
Bár én nem egy bombanő vagyok
Amúgy ne hidd, hogy a szép, vonzó lányoknál biztosan sokan probálkoznak.
Ismerek egyet, de őt alig merték megközelíteni, mert olyan titokzatos volt. Aztán volt pár pasija, de egyik csakúgy eltünt a masik egy hét után megakarta feketni a harmadik meg egy pletyka miatt elpártolt.
Sokszor a kevesbé szép, de valamiért mégis kívanatos lányom sokkal többbbb ajánlatot kapnak. Mondjuk ott a legtöbb bele is megy. Vagy buta vagy önbizalomhiányos vagy alaptermészetből ribi. Vagy egyszerűen "trendi" akar lenni.
S sok lany tartozik ehez a négy csoporthoz.
De biztos talalsz erkölcsösebb lányt is. Nem feltétlenül szüzet, de nem túl "kalandosat"!
A kérdező reklámozni akarja, hogy a szüzesség mekkora erény. Azon sem csodálkoznék, hogy csaj az illető és el van keseredve, hogy egyedül van a szüzességével.
Az ilyen szex ellenesen nevelt lányok, sok ismerkedési lehetőséget szalasztanak el. És 18 éves korukra kialakul róluk, az a kép. Hogy milyen prűdek és nem érdemes velük foglalkozni. Ezért egyedül maradnak és más nekik csak a szülei.
Ekkor a szülők nagy pálfordulása történik meg és a lánynak a fejéhez vágják, hogy felnőtt vagy és még sincs pasid csak itt ülsz a nyakunkon.
Egy dolog, hogy az ilyen csajok ki vannak égve szexuálisan. De bele kell gondolni abba. Hogy amilyen az anya, olyan a lánya.
Az ilyen csajnak nem a szex kell, csak szabadulni szeretne az őt zaklató szüleitől, vagy anyagi érdek áll fenn.
Szűz vagyok, eddig csak petting volt. Megnyugodtál, hogy létezik ilyen? Vagy már ez sem fér bele?
Privát nem kell.
18/L
Igaz már fél éve nem vagyok szűz, de én is ilyen voltam 18 évesen.
#12 Erre meg csak annyit mondanék, hogy amennyi hülyeséget egyetlen válaszban írtál, még bottal se piszkálnálak.
Bármelyik csajt megkaphatod -> ezért vagy itt és kérdezel hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!