Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinaljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha a barátnőm nem szexel?

Figyelt kérdés
Én 25 éves srác vagyok ő pedig 27. 6 éve vagyunk együtt. Én akár egy nap többször is szexelnék vele. De ő csak heti 2-3 alkalom :(

2018. aug. 24. 10:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mások az igényeitek.

Ez mindig így volt vagy csak mostanában?

2018. aug. 24. 10:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Lehetne ennél sokkal rosszabb is. Gondolom neki még nem mondtad el, hogy mi a gondod
2018. aug. 24. 10:33
 3/13 A kérdező kommentje:
Régebben minden nap volt. Mostanában kezdett olyan mintha hormon zavaros lenne.
2018. aug. 24. 10:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, de ez valahol azt hiszem , ez természetes dolog. Vagy megszokod, vagy megszöksz...
2018. aug. 24. 11:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kezdj el végre munkahelyet keresni.
2018. aug. 24. 11:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozol egyáltalán hogy neked napi többször is lenne rá időd? Mert aki dolgozik annak nem nagyon van rá ideje napi 2-3 alkalommal ha csak nem este 10 perces meneteket nyom.

N

2018. aug. 24. 13:00
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi dolgozom már, én is ő is. Albérletben lakunk együtt. Hétvégere gondoltam persze ez hétkoznap kiviteleztetetlen. Max este egy gyors numera.
2018. aug. 24. 13:12
 8/13 A kérdező kommentje:
Olyan nagy igény hogy minden nap szexelni szeretnék?
2018. aug. 24. 13:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Az nem lehet, hogy szexel ő, csak nem veled.
2018. aug. 24. 13:16
 10/13 anonim ***** válasza:

ennek semmi köze a más igényekhez.

egyszerűen csak lapos lett, azért kell tenned, hogy megint izzó, kívánatos legyen a szex

az ember egy idő után megunja a standard szürke szexet, néha fűszer kell bele, új pózok, új szituációk, új kalandok, új valami

ismerem, én is 9 éve vagyok együtt párommal és ha nem csinálunk néha valami újat, akkor a heti 1-2 a standard. Mert a szervezetnek elég az az 1-2 hetente, hogy kiadja magából a feszültséget, még akkor is ha nem kívánod a szexet.

Egy kapcsolat sok munkából áll és ez a szex oldalára is ugyanúgy igaz.

2018. aug. 24. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!