Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, h a szexel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, h a szexel változzon a helyzet?

Figyelt kérdés
Már régebben írtam, h terhesség alatt nem volt hajlandó lefeküdni velem a párom (állítása szerint félti a babát, engem stb) ez ok, akkor azzal vigasztaltak, h ez normális a pasik félősek ilyenkor, meg hasonlók és h majd szülés után visszatér a régi kerékvágás.. de nem tért... már 6 hete túl vagyunk a szülésen (császár) már nem vérzek, meg semmi, tombolnak bennem a hormonok, már próbálkoztam, de egész egyszerűen visszautasított, minden indok nélkül..miért? megundorodott tőlem, v lehet valakije, h ennyire nem hiányzik neki, elvégre már több mint fél éve semmi, sztem egy normális pasi sem bírja.. mit csináljak?? nem is hajlandó beszélni róla, h miért nem... erre rámehet a kapcsolatunk is, ha ez igy marad(merthát emiatt is baromi feszült köztünk a légkör, és nemnagyon hajlik a változtatásra)...
2008. júl. 5. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz minnél gyakrabban...ha elutasít, próbáld meg elmondani neki, hogy ez így neked nem jó. Ha nem változtat ezen, elveszíthet téged. Ha ezt tudatosul veszi és szeret, akkor változtatni fog, vagy legalábbis elmondja miért viselkedik így....
2008. júl. 5. 22:16
 2/5 A kérdező kommentje:
igen, mondtam neki, h ez nekem baromi rossz, és nem biztos, h jó vége lesz, de nem hatotta meg....
2008. júl. 5. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
nincs ilyen jellegű tapasztalatom, de én úgy gondolom, hogy a pasiknál is nagy változás az, ha gyerekük lesz, neki is meg kell szokni az új helyzetet. az is lehet, hogy egyelőre csak a gyereke édesanyját látja benned és valahogy idegenkedik kicsit tőled. szerintem próbálj nyiltan beszélni vele az érzéseidről. mondd el, hogy attól, hogy gyereketek van, Te még ugyanúgy nő is vagy és vágysz rá meg a közelségére. próbálkozz azzal, hogy összebújtok és meghitt hangulat legyen köztetek, aztán idővel biztosan tovább is juttok. én szurkolok nektek, hogy megoldódjanak a problémáitok!
2008. júl. 6. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is hallottam, h. a szülés után / a terhesség alatt a pasi picit "megundorodik a nőtől", de persze néhány hét alatt ennek helyre kell állnia. Ha nem, akkor el kell beszélgetni a fejével, mert ez így nem megy.

Én is alig bírom már hogy 2,5 hónapja semmi :)

2008. júl. 6. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:

én fráfi vagyok, de nincs gyerekem, viszont el tudom képzelni hogy a fent leírtak történtek veletek.

Nem tudom hogy akart gyerek-e, de ha ez nyűg, nem így akarta, akkor sajna neked kell mindent megtenned hogy elfogadja a helyzetet. Ha nem teszed, akkor szépen és kulturáltan búcsúzzatok el egymástól, mindenki érdekében.

Én sem igen tudnék ugyanolyan szemmel tekinteni a 'szerelmemre' többé, kegyetlenség ide vagy oda...

2009. nov. 8. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!