Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinaljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha a barátnőm nem szexel?

Figyelt kérdés
Egy hete megy már ez szinte, válnak szülei elég problémás neki otthon, de nincsen kedve szexhez már egy hete most megis mit csinaljak akkor de komolyan? Most hónapokig ez lesz? Eddig legalabb 1 volt naponta most meg semmi konkrétan, értem család meg probléma, de ennek mi kóze a szexhez?
2018. aug. 23. 18:00
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
6%

Beszélj vele

Ha akkor se változik

Ideje dobbantani

Felesleges erölködni

24N

2018. aug. 23. 18:06
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé bunkó vagy és önző.

Talán a helyébe képzelhetnéd magad mit érezhet most. Nem lehet túl vágykeltő érzés. Ha szereted simán meghozod ezt az áldozatot, ha meg nem akkor minek vagy vele?

2018. aug. 23. 18:08
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Neked lenne kedved dugni ha a családod darabokra hullik?

Ilyenkor lelki támogatás kell és nem szex

N

4/28 anonim ***** válasza:
100%
Hat veled se megy sokra szegeny lany
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
18:06, akkor vagy te nő amikor a pápa is az a vatikánba...
2018. aug. 23. 18:09
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi a barátommal csak hetente tudunk szexelni sőt van hogy több időt kell várni bizonyos okok miatt.

Te meg ezen problemazol? Türelem rózsát terem.

2018. aug. 23. 18:10
 7/28 A kérdező kommentje:
Ki mondta nem támogatom? Nem egyszer jött már át, en mellette vagyok és tudom szarul van most de attól meg vannak igényeim, most hetekig ez lesz? Igy hogy előtte naponta kétszer simán szexeltünk?
2018. aug. 23. 18:12
 8/28 anonim ***** válasza:
5%

Pedig Nő vagyok

Attól hogy válnak a szüleim és szarul esik még Nem hanyagolhatom el a Párkapcsolatom

Aztán majd minden héten lesz kifogás hogy miért Ne!

Most a szülei válnak

Következő alkalommal meg a szomszéd kislány hörcsöge belepusztult az ellésbe!!!

Ui 18:06-os voltam

24N

2018. aug. 23. 18:14
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a barátnőd helyébe otthagynálak a büdös fenébe, valószínűleg még meg is vernélek előtte.
2018. aug. 23. 18:14
 10/28 A kérdező kommentje:
gondolkoztam felvetem a témát, hogy ha ez így megy tovább akkor jobb ha külön megyünk, bár még kicsit korainak érzem, de lehet ezzel megjönne a kedve a szexhez, vagy újra lenne valami.
2018. aug. 23. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!