Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valakivel barátság extrákka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakivel barátság extrákkal kapcsolatot folytatnál (de nem lennétek szerelmesek), viszont egyszer kiderülne, hogy van egy bizarr, fura (esetleg undorító) fétise, megszakítanád vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

2018. aug. 23. 21:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ilyeneket keresek /F
2018. aug. 27. 08:34
 12/15 exelant ***** válasza:
Én voltam már olyan férfival kapcsolatban, ami barátság volt extrákkal. És kiderült, neki is van fétise.Először furcsa volt, nem tetszett, de emiatt eszembe sem jutott szakítani vele, mert egyébként mint emberrel jó volt a kapcsolatunk, és az ágyban is nagyon jó volt vele. Nem csak elvárt, hanem adott is minden alkalommal, mikor együtt voltunk, ő is odaadó volt, s ha valami nem úgy sikerült, még lelkiismeret furdalása is volt, mit nem csinált jól,nagyon szuperül próbált teljesíteni mindig. Ritkán kap az ember ilyen férfit.Én emiatt mindent megcsináltam neki, kis agytorna után, hogy rá tudjak hangolódni.S nem volt semmi probléma. Ha ez más férfival történt volna így, valószínűleg nem csináltam volna meg neki, s ha még erőltette is ezt ennek ellenére, szakítottam is volna vele. Emberétől s kapcsolatától függ ez nálam nagyon.
2018. aug. 27. 08:50
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

Úgy szakitanék vele,hogy a továbbiakban nem dugnék vele,sőt ha hív nem vennémfel és fb-n törölném az ismik közül.

Megszakitanám vele a kapcsolatot ahogy írtad...

2018. aug. 28. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy. A barátság extrákkal minden extrát tartalmazzon. Lehet bármi adjunk neki:P 25 L
2018. nov. 11. 03:08
 15/15 Cuckold-Ffi36 ***** válasza:
Animal vagy cuckold esetén egyenesen imádnám. :-)
2019. dec. 31. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!