Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok volt már részetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már részetek barátság extrákkal dologban? Hogy alakult, és ti kezdeményeztétek a dolgot?

Figyelt kérdés

2018. júl. 15. 01:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Fiu vagyok, nem lany de valaszolok. Nekem volt, lany kezdemenyezte. Raadasul szuz.
2018. júl. 15. 07:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Olyan rég volt már kezdeményező partnerem,hiányzik nagyon...megváltoztak a lányok.
2018. júl. 15. 07:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen volt

A pasi kezdeményezett és meg mindig tart

2018. júl. 15. 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen volt. Ő kezdeményezett.
2018. júl. 15. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Nem, de volt már pasi, aki kezdeményezett volna, viszont engem az ilyen jellegű "kapcsolatok" nem vonzanak. Én úgy vagyok ezzel, vagy rendes párkapcsolat annak minden szépségével, és problémáival, vagy pedig semmi. Nekem az ilyen langyos viszonyok az időpazarlás kategóriájába esnek. Nekem társra van szükségem, nem pedig qrópartnerre, az ilyesfajta igényeimet másképp is tökéletesen meg tudom oldani,ezért ha valaki meg akar kapni, többet kell nyújtania a testiségen kívül...
2018. júl. 15. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt , a pasi kezdeményezte.
2018. júl. 16. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!