Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal? Ti hogyan kezdeményeztétek?
Viszonylag sikeresnek tartom magam a nőknél, de még egy nővel sem lett úgy viszonyom, hogy előbb voltunk csak barátok, aztán lett szex is. Miért?
Ez butaság is. Hiszen egy férfi egyből, első látásra tudja egy nőről hogy megdugná-e vagy sem. És ha igen, akkor ráhajt és egyből próbálkozik aztán vagy sikerül vagy nem. Ha alapból tetszett a csaj, miért nem hajtottál rá egyből? Miért barátkoztál vele?
Tudod a nők a megismerkedéskor elkönyvelnek téged valamilyen kategóriába már. Ha a legelején nem hajtottál rá, akkor úgy van vele hogy biztos egyáltalán nem is akarsz és jó vagy barátnak. (Ez alól az a kivétel, ha ő is első látásra beléd zúgott és azóta titokban odáig van érted. De azt meg úgy is látod rajta.)
Szóval nekem csak úgy voltak szeretői, vagy barátság extrákkal kapcsolataim, hogy újonnan ismertem meg valakit, akire ráhajtottam, ő jól fogadta, aztán a szex mellett még jól el is voltunk, tudtunk beszélgetni de nem voltunk kapcsolatban.
25/F
Havercsajokat simán randizni hívtam, de velük korábban csak lelki barátilag kettesben nem találkozgattam. Soha nem akartam egy csajtól se csak barátság extrákkal (dugibarátnő) kapcsolatot, hanem még könnyedebb kapcsolatban is nyíltan felvállaltam őket.
A legjobb, amit tanácsolhatok, hogy bármelyik szingli havercsajnak simán megmondhatod, hogy tetszik. Ha csak annyit mondtál neki, hogy tetszik neked, akkor esetleges elutasítás után sem kell kerülgetned. (Nem azt mondtad, ezzel hogy szerelmes vagy belé, nélküle nincs értelme az életednek,)
Egészséges férfiember számára természetes, hogy könnyen vonzónak lát egy csinos nőt, és ha lepattintják, akkor könnyedén tovább lép, nem érez azért semmilyen szégyent sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!