Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/férfiak! Őszintén!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Őszintén! Kezdeményeztetek már lánynál barátkozás céljából?

Figyelt kérdés
A 'ki tudja, hátha lesz még valami' kategória az az ismerkedésbe esik. Arra gondolok, hogy odamentetek-e/írtatok-e úgy egy lányhoz/lánynak elsőként hogy meg se fordult a fejetekben hogy összejöjjetek/nem jött be külsőre.

2016. febr. 5. 14:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ismeretlen lánynál soha.

Barát meg van elég.

2016. febr. 5. 14:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg ismeretlen, azaz megláttam a lányt valahol max 1-2x láttam őt akkor biztos, hogy nem haverságból írok rá, mert ha szeretnék tőle valamit az így ismeretlenül annyit tesz h a külseje felkeltette az érdeklődésemet, és nem csak haverság kell.

Ha már régóta ismerem az illetőt személyesen is, akkor lehet, hogy annyira jófejnek tartanám, hogy haverság céljából ráírjak.

2016. febr. 5. 14:14
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Én ismerek olyan férfit, aki teljesen magának való, párkapcsolatra nem vágyik, de barátkozni szívesen barátkozik. Ő például cseten ismerkedik, egyáltalán nem érdekli, hogy milyen a nő külseje, csak hogy beszélgetni lehessen vele. Simán ellevelezget valakivel akár évekig is úgy, hogy nem lát róla képet. Van, akivel találkozgat is, de csak ritkán. Egyszer panaszkodott, hogy az egyik ilyen neten megismert nő mindenáron többet akart volna, és ő, bár szívesen beszélget az illetővel, akkor sem kezdene vele, ha amúgy akarna kapcsolatot, mert nem az esete. De olyannál sem kezdeményez többet, aki amúgy az esete lenne.
2016. febr. 5. 14:15
 4/15 anonim ***** válasza:
27%
Nem, én vagy dugok velük (kapcsolatban), vagy semmi. A meleg férfiak barátkoznak lányokkal. Normális, egészséges hetero férfi nem. :D
2016. febr. 5. 14:19
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Számtalan példa volt rá mikor nem akartam semmi többet pusztán közel lenni az illetőhöz mint a barátja. Próbáltam sokszor kialakítani olyan viszonyt amiben mind a ketten számíthatunk a másikra és úgymond bizalmasai vagy lelki társai leszünk egymásnak. Ezekbe nem volt semmi olyan szándékom, hogy majd "hátha lesz valami". Mégis mindegyik ilyen barátkozásnak ugyan az lett a vége. Kihasználtak, elárultak vagy pedig csak egyoldalúvá vált a barátság. Ezért minden ilyen hosszabb-rövidebb baráti kapcsolatomnak vége lett, és nincs egyetlen igaz barátom sem. Pedig én úgy gondolom, hogy a legtöbbet próbáltam adni amit tudtam. De őszintén szóval elment a kezdeményezéstől az összes kedvem. Inkább leszek egyedül és tartom azt az elvet magam előtt, hogy nincs szükségem barátra. Pedig lenne de próbálom elnyomni.
2016. febr. 5. 14:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez inkább közösségekben működik, akár online akár offline. Vagy ha valaki egyáltalán nem akar párkapcsolatot (vagy nem nővel).
2016. febr. 5. 14:38
 7/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, mert egyszer egy szerelmi bánatot követő italozás utáni reggelen olyan bűnronda nő mellett ébredtem, hogy még ma is beleborzongok.
2016. febr. 5. 14:47
 8/15 anonim ***** válasza:
1-esnek: haver van sok, Barát kevés.
2016. febr. 5. 15:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Barátság maximum úgy szokott kialakulni, ha egy körben mozgunk és naponta, esetleg hetente találkozunk.

Csak azért egy lánynál nem szoktam kezdeményezni, hogy barátok legyünk. Mindig akarok többet a barátságnál és szerintem ez a természetes.

2016. febr. 5. 15:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az más helyzet, hogy volt olyan amiből a végén csak barátság lett de úgy hogy barátságot akarok nem kezdeményeznék soha lánynál. Minek? Barátnak ott vannak a haverok, nem szoktunk kezdeményezni lányoknál barátkozási céllal, szerintem ezt mondhatom az összes férfi nevében.
2016. febr. 5. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!