Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/férfiak! Őszintén!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Őszintén! Kezdeményeztetek már lánynál barátkozás céljából?

Figyelt kérdés
A 'ki tudja, hátha lesz még valami' kategória az az ismerkedésbe esik. Arra gondolok, hogy odamentetek-e/írtatok-e úgy egy lányhoz/lánynak elsőként hogy meg se fordult a fejetekben hogy összejöjjetek/nem jött be külsőre.

2016. febr. 5. 14:10
1 2
 11/15 Titusztitusz ***** válasza:
Nem...Én nőkkel MINDIG csakis szexuális töltettel bíró okokbol szoktam szóbaállni...Mind élőben, mind virtuálisan..."Barátra" nekem sohasincs, és nemis volt szükségem semmikor se az életem során...Se férfi barátra nem volt szükségem, se női barátra...
2016. febr. 5. 15:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Idegen lánynál nem. Olyan volt, hogy közös ismerősök révén ismertem meg lányokat, akikkel eleve csak barátkozni akartam.
2016. febr. 5. 16:07
 13/15 anonim ***** válasza:
igen, de még barátság se lett belőle.
2016. febr. 5. 17:29
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

"Nem, én vagy dugok velük (kapcsolatban), vagy semmi. A meleg férfiak barátkoznak lányokkal. Normális, egészséges hetero férfi nem. :D"

Te vagy a válaszolók között az alfa mi? Csak szét ne robbanjon a tököd ettől a hatalmas heteroságtól :D

Beszarás már mi megy itt. Meleg akinek van lány barátja, remek :d

A kérdésre is felelve. Nem, még nem történt ilyesmi. Nem kezdeményeztem még barátságot remélve. Van lány barátom. Ő jött oda hozzám először, nem akar tőlem többet. Én sem tőle. Igaz külsőre vonzónak találom. Viszont nem jönnék vele össze. (Egyébként kutatások bizonyitjak, hogy a legtöbb ember, számára esztétikus külsejű illetőt választ barátnak. Még férfi és férfi között is így van tudatalatt.)

Furcsának találom én is ezt, hogy akkor barátkozni megy oda valaki egy szinte ismeretlen nőhöz. Viszont ettől meg létezhet férfi - nő barátság a sok balga hozzászólással ellentétben :D

2016. febr. 5. 22:01
 15/15 anonim ***** válasza:
A legtöbb lánnyal barátság céljából ismerkedtem, de a többség valamiért úgy érezte, hogy többet akarok.
2016. febr. 6. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!