Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak! Szabadidos programra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Szabadidos programra hivtok egy lanyt pusztan baratkozas celjabol?

Figyelt kérdés

Egy latasbol ismert ember hivott vizi turazni. Parszor talalkoztunk a viz parton. Azota hivogat menjek, mikor megyunk stb... (mondtam neki h elmegyek vele, de utana atgondoltam)

azon gondolkodtam h pusztan csak ugy haversagbol hiv vagy akarna tobbet is?? Mi jar ilyenkor a ferfiak agyaba? 24 N Ő meg szerintem tobb mint 35 eves lehet.

Gaz lenne ha elmennek vele kettesben?

2015. júl. 8. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy többet akar. Szokták mondani,hogy fiú és lány között van barátság, férfi és nő között nincs. Ha bejön neked is ő, mint férfi, és kedveled is, elmehetsz vele kettesben. De ha ilyet el se tudsz képzelni vele, akkor ne menj ilyen helyekre vele,pláne kettesben. Meg aztán azt mondod, csak látásból ismered. Nem tudhatod, hogy neadjisten milyen erőszakos lehet valójában, ha kettesben maradtok. Jobb félni, mint megijedni ebben a mai világban. Én nem bíznék benne.
2015. júl. 8. 23:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha te semmit nem akarsz tőle az ég világon akkor ne menj. Csak bonyodalmat csinálsz magadnak fölöslegesen.
2015. júl. 9. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha egyáltalán nem érdekel, koptasd le hamar, mert úgyis csak fárasztani fog, hogy folyton hárítanod kell a közeledését. Hasonló történt nemrégiben, illedelmességből beszélgettem valakivel a parton, akit már látásból évek óta ismertem, közös ismerőseink is vannak, de eddig sosem beszéltünk. Bátorításnak vette, hogy szóba álltam vele. Azóta mindig nyomul, ha meglát. Hiába koptatom. Mondjuk lehet, hogy még mindig túl finom vagyok, és nőies.
2015. júl. 9. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Magam részéről. Nem feltétlen akarnék többet, de egy laza pipa gondolata azért mindig átfut a fejemen, ha így kettesben megyek egy lánnyal. Mondjuk még sosem hoztam szóba ezt és sajnos vagy nem sajnos, de egy lány sem ajánlotta még fel. Így mindig csak a kirándulás része maradt. Bár én ilyet csak közelebbi ismerősökkel és szűkebb korcsoportban csináltam.
2015. júl. 10. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!