Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan hölgyek akiknek párja van! Mit szòlnátok ha lenne egy bdsm kedvelő szubmisszív srác aki titeket felsőbbrendūként kezelne és alárendelné magát nektek?
Figyelt kérdés
26 èves,intelligen, jò megjelenèsū sràc vagyok. Nem èrdekelnek okoskodò ès rosszallò, oltogatòs vèlemènyek. Olyanok ìrjanak akiknek van èrdemben mondanivalòjuk.2015. júl. 14. 16:59
2/4 anonim válasza:
Szia. Biztos vannak, mert én is olyan vagyok. Csak 1 kérdésem lenne, miért olyan nőt/hölgyet keresel akinek van párja.
3/4 anonim válasza:
Mivel van párom, ezért értelemszerűen semmit sem szólnék hozzá, ha meg felajánlaná az illető, megmondanám neki, hogy keressen mást magának.
4/4 A kérdező kommentje:
Kàr. Pedig nem sexről beszèlek..😊
2015. júl. 16. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!