Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért problémáznak a férfiak a mèretükön?
Elmesélek egy kis történetet, itt a névtelenség homályában.
A hölgy becsületének védelmének érdekében.
Együtt voltam egy ideig egy lánnyal, rövid idő után szakítottunk. Túl sok mindenben különböztünk, és nem jöttünk ki!
Viszont a szex mindig kifogástalan volt.
Szakítasunk után valamivel, találkoztunk, és beszélgettünk.
Láttam hogy valamit nagyon mondana, de nem merte mondani, így faggatni kezdtem.
Elmondta, hogy a jelenlegi barátjának hatalmas fallosza van (23cm).
Azt is mondta, hogy ő ezzel nem tud mit kezdeni, de legfőkèppen élvezni nem tudja!
Azt hozzá tenném hogy én mindig aggódtam a mrretem miatt, hogy talán túl kicsi, ezert pl: az oralis szexet fejleszettem tökéletesre.
Azt is elmondta, hogy nagyon szereti a sracot, ezert elhagyni sem akarta.
Hosszú beszélgetés után nálam kötöttünk ki, és szexeltünk.
Megbeszèltük, hogy ez csak kölcsönös segítségnyújtás. Mivel én egyedül voltam.
Azóta is talalkozunk alkalmanként.
Mit ne mondjak büszkeséggel tölt el, hogy a sokkal nagyobb mérettel rendelkező srácnál jobb vagyok.
Igazából nem is akartam kérdezni, csak dicsekedni, és a kisebb péniszű ferfitarsaimnak önbizalmat adni.
Mert nem minden a méret.
25/F
Amiért a nők a mellméretükön és a fenékformájukon.
Mert sokkal könnyebb egy mérhető valamivel hencegni, mint a nem mérhető, de annál fontosabb dolgokra koncentrálni. Persze, ez intelligencia kérdése is.
A történetből kifelejtetted, hogy a tiéd mekkora.
Senki nem mondta, hogy hatalmas méret kell. Ilyen 23 cm körüli már a felső határ, 1000-ből 1-2 nek van ekkora.
A probléma úgy 15 cm alatt kezdődik, mert annyi azért kell a jó szexhez.
És nagyon nem mind1 hogy vkinek 15 cm-el sír a szája h az milyen kicsi, vagy van neki 11 cm, mert ott már azért valós a probléma.
Tehát leírtad 30 mondatban amit még soha senki. Hogy bizony a 23 centis csődőrlőcs az fáj. Szép nagy történetet kerítve neki.
A hölgyecske nagyon szereti az új pasikáját de azért megcsalja az exel. Oszt jössz itt valami becsületvédem témával. Ja és persze nyilván nem megcsalás volt hanem segítség.
Amúgy mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!