Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, első szexetek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, első szexetek hogy zajlott? Aki szívesen leírná részletesen, az ne fogja vissza magát.

Figyelt kérdés

Pl. hány évesek voltatok és mennyi a partner, alkapmi vagy kapcsolat, mióta ismeetétek, hányadik partner voltál neki, hol történt, hány kör, védekezés, utána mi volt, stb...

Troll válaszolók kíméljék meg ezt a kérdést...

2018. aug. 21. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Sutott a nap melegvolt es izzadtunk !!
2018. aug. 21. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

17 eves voltam, a lany 15, mar egy eve egyutt voltunk. Mindkettonknek az elso volt, es o eleg szuk volt, plusz eleg stresszes, nehezen engedte el magat, es fajt is neki, igy csak harmadszorra "sikerult". Nagyom romantikus, gyertyas meleg szobaban, novemberben tortent, kicsit beboroztunk, es hosszas elojatek utan nagyon finoman, de sikerult. Kb 3-4 percig se birtam:D Am vedekeztunk, ovszerrel, es csak ez az egy kor volt. (Meg par akalomig vigyazni kellett, mert fajt neki, utana meg marha jo volt mar, csak eleg bena voltam:D

Amugy igy nem volt gaz semmi, hogy elsok voltunk egymasnak. Pedig visszagondolva eleg vicces volt, mennyit benaztam, meg mennyire nem tudtam, mi jo egy lanynak...

2018. aug. 22. 01:18
 3/5 Williamspear ***** válasza:
79%

Nem troll válasz!

Erdekelne miért kérdezed?!

Előtte vagy pont és segítség kellene?

Korod nemed ?

Ha választ kapok leírom!

Tapasztalt F

2018. aug. 23. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
19 voltam, a barátnőm 16. Ő már nem volt szűz, én igen. Mindketten ittunk, és úgy estünk egymásnak otthon éjszaka, hogy a szülők otthonvoltak. Úgyhogy csendben csináltuk, azaz, hogy csináltuk volna, mivel annyira felizgult a csaj, hogy kb. ötöt mozdultam benne, és már lefogott, hogy hagyjam abba, mert el fog menni, és azt ő nem bírja sikítás nélkül. Jaaa, az ember nem így tervezi az elsőt :D a második már nyugisabb volt. 21F
2018. szept. 5. 08:39
 5/5 anonim válasza:
25%
Szerintem ez egy faszi aki a válaszokra akarja kiverni.
2021. aug. 11. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!