Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg annyira gáz manapság,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira gáz manapság, ha egy nő is kívánja a szexet?

Figyelt kérdés
Kb. ez van ma mindenhol, egyből jön, hogy mekkora ri..nc meg minden
2018. aug. 20. 13:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meg ez a normális. A nő is szexelhet amikor jól esik neki. 28/F
2018. aug. 20. 13:38
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt!

Ha a férfi félénk és nem képes kezdeményezni, akkor a nő kezdeményezése megoldást jelenthet a problémára.

2018. aug. 20. 13:41
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Hmm , nő vagyok. Minden nap szexelnék, sőt egy nap akár többször is. Nem érzem magam ettől ribinek. :D 30/N
2018. aug. 20. 13:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi gáz nincs ebben. A nőknek ugyanúgy szükségük van a szexre, mint a férfiaknak. A hármassal egyetértek, én is szexelnék naponta, de ettől még nem vagyok k**va.
2018. aug. 20. 13:43
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

Nem gaz.

Bar én még a házassagomban is megkaptam extől mikor szerinte túl sok szexet akartam rib...vagyok !

2018. aug. 20. 13:44
 6/16 anonim ***** válasza:
85%

Basszus. Én is ezen gondolkoztam ma!

Hogy miért kell egy nőnek eljátszani a nagy "jégkirálynőt", az elérhetetlent, hetekig húzni a férfi agyát miközben ő is ugyanúgy kívánja a férfit?

Oké, értem, hogy ne az első pillanatban feküdjön le vele. Azt is értem, hogy a férfiak számára izgalmasabb ha nem tudják hamar "megszerezni" a nőt...

Azonban számomra ez az időszak inkább kínzás, nem izgalmas.

Annyira igazságtalanság, hogy a nőket megbélyegzik ha netalán bevallja, hogy ezzel és ezzel a férfival lefeküdne.

Teljesen biztos vagyok abban, hogy mi nők is ugyanúgy kívánjuk, akarjuk a szexet mint a férfiak, csak nekünk "titkolni" kell.

2018. aug. 20. 13:47
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez kamu. A nők nem kívánják a szexet.
2018. aug. 20. 13:55
 8/16 anonim ***** válasza:
81%

Miert ne kaphatná meg ha kívánja semmivel se különb mint ha egy férfi kívánja !

Szerintem ne attól legyen ribi ha szeretne kielégülni!

f

2018. aug. 20. 13:55
 9/16 anonim ***** válasza:
36%
ne higgy el mindent amit a TVben hallasz
2018. aug. 20. 14:20
 10/16 anonim ***** válasza:
59%
Egyáltalán nem gáz! Neki is ugyan úgy lehetnek vágyai mint a pasiknak! Ez (sem) csak a pasik kiváltsága!
2018. aug. 20. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!