Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira gáz manapság, ha egy nő is kívánja a szexet?
Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt!
Ha a férfi félénk és nem képes kezdeményezni, akkor a nő kezdeményezése megoldást jelenthet a problémára.
Nem gaz.
Bar én még a házassagomban is megkaptam extől mikor szerinte túl sok szexet akartam rib...vagyok !
Basszus. Én is ezen gondolkoztam ma!
Hogy miért kell egy nőnek eljátszani a nagy "jégkirálynőt", az elérhetetlent, hetekig húzni a férfi agyát miközben ő is ugyanúgy kívánja a férfit?
Oké, értem, hogy ne az első pillanatban feküdjön le vele. Azt is értem, hogy a férfiak számára izgalmasabb ha nem tudják hamar "megszerezni" a nőt...
Azonban számomra ez az időszak inkább kínzás, nem izgalmas.
Annyira igazságtalanság, hogy a nőket megbélyegzik ha netalán bevallja, hogy ezzel és ezzel a férfival lefeküdne.
Teljesen biztos vagyok abban, hogy mi nők is ugyanúgy kívánjuk, akarjuk a szexet mint a férfiak, csak nekünk "titkolni" kell.
Miert ne kaphatná meg ha kívánja semmivel se különb mint ha egy férfi kívánja !
Szerintem ne attól legyen ribi ha szeretne kielégülni!
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!