Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet manapság a lányokat megnézni anélkül, hogy perverz disznónak tartanának?
Nem azért vannak, hogy az ember gyönyörködjön bennük?
Miért kell ösztönös reakciókat elnyomni és eljátszani a kis szentet?
Nem azért vannak, hogy az ember gyönyörködjön bennük?
Hát nem 😆 de mondjuk szerintem a nézéssel semmi gond nincs, hacsak nem úgy teszed, hogy közben ott van melletted a barátnőd.
1
Tegyük fel, hogy szingliként teszem...akkor mi a baj?
Ja értem, tehát csak a rossz pasik lehetnek perverz állatok, a jó pasik meg milyen jól teszik :)
Fő a következetesség és egyenjogúság.
9
Régen is álszent kisasszonyok voltak, akik férj mellett 3-4 szeretőt tartottak. Manapság is így van ez. Csak nem értem akkor miért jönnek azzal, hogy perverz állatok a pasik.
dikk hogy jött ide az egyenjogúság? xD mi köze bármilyen szociális interakciónak a törvény előtti egyenlőségnek nemtől függetlenül? fuck logic
ha nem tetsző udvarol nekik az meg nyilván zavaró ne álszenteskedjünk már, ha valami ronda csaj akarna kikezdeni itt bárkivel az se fülig érő mosollyal kacsingatna vissza
üdv a realitásba, ahol még pár száz éve elevenen karóba húztak embereket és elégettek és most a legnagyobb baj, hogy szolídan "szabad" csak bámulni...hajajj ... nem tudom, hogy éljük túl ezt a kínt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!