Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szereti és kívánja a párját x kilósan, akkor miért nem kívánja x+20 kilósan?
Nem kívánnék dagi nőt. Ha a párom önhibájából (nem betegség miatt) meghízna elhagynám. Ha betegség miatt hízna meg akkor nem kívánnám vele a szexet, csak ha nagyon ki vagyok éhezve.
Ha én tudok sportolni napi szinten és tudok uralkodni az étvágyamon akkor ezt a másiktól is elvárom.
nekem egy nagyon hosszú kapcsolatomnak lett vége azért, mert felszedett 15 kg-t, és másfél éven át képtelen volt/nem akarta ledolgozni, én pedig nem kívántam többé, elromlott a szexuális élet, és szétmentünk.
OP, a férfi nem tehet arról, hogy mi a vonzó neki, míg a nő tehet azért hogy vonzó maradjon, innentől kezdve el lehet gondolkodni azon hogy nálatok ki a "hibás".
Nekem egy barátságomnak lett vége emiatt a az egyik barátnőmmel. Csinos volt, vékony, gyönyörű hosszú szőke festett hajjal. Sminkelte is magát, nem durván csak olyan ízlésesen. Férjhez ment, nagyon boldogok voltak. Jött a gyerek, felszaladt rá 20-30 kiló amire azt mondta amint lesz ideje a gyerek mellett leadja majd. Szülés után levágatta a haját szinte fiúsra és nem festette többet. A sminkelés is elmaradt. Férje türelmes volt évekig. Aztán megtörtént ami várható volt, talált magának mást. Barátnőm hozzám jött panaszkodni csak épp nem azt hallotta tőlem amit szeretett volna. Megmondtam neki, Édesem mégis mit vártál?
Azóta nem beszél velem. :P
Az összes kövér nőismerősöm hormonbetegségre, pajzsmirigyre, és egyéb betegségre hivatkozik, közben két étkezés között kétpofára zabáják a csokit, nasaaolnak egész álló nap (szerintük csak csipegetnek), isszák a cukros löttyöket. Amikor említem nekik a futást akkor azt mondják "vsak ha kergetnek".
Egyiknek sincs komoly pasija, csak alkalmi kapcsolatra képesek és siránkoznak hogy nincs egy rendes pasi. Persze nekik nem dagadt disznó kell hanem kisportolt, jóképű, intelligens, ápolt.
Az ilyenek meg is érdemlik a sorsukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!