60 kilósan 184 centisen 27 évesen hogyan legyek férfi?
Szerintem erre a kérdésre te is tudod a választ.
Egy férfi nem abban nyilvánul meg, hogy milyen magas, vagy hogy hány kg..
Elkezdhetném sorolni mitől férfi egy férfi, de szerintem ezt senkinek nem kell elmagyarázni
Ha a testeddel vagy baj, akkor kezdj el edzeni. Ez ilyen egyszerű. Nincs mit gondolkozni rajta :)
Ez nem így van. Akármilyen biztos is vagy ebben.
Ha tényleg nagy akaraterőd lenne, és foglalkoztatna a tested, és érdeklődnél a sport iránt, tudnál izmot felszedni. Van ismerősöm aki 190 centivel volt 60 kg.
Mélyen beleásta magát a testépítésbe, és most olyan fizikuma van, hogy meg nem mondanád hogy ilyen vékony volt.
Ha valamit el akarsz érni, tegyél is érte. Ne csak beszélj róla
Mint írtam, én is elég vékony voltam. Nem néztek félembernek. De leginkább azért nem, mert volt bennem azért tartás. Nem annyira, mint most, de volt. Lehet vékonyan is valaki férfi. Mondjuk úgy, hogy van magabiztossága, önbizalma, határozottsága, ami tud, változtat, amin nem tud, azon meg nem nyavalyog. De te – már elnézést – nyavalyogsz itt, mint egy kislány. Tudsz a testsúlyodon változtatni? Én biztos vagyok benne. Csak ehhez erőfeszítéseket kell tenni, mondjuk lemenni egy edzőterembe, stb… Csináld. A férfi szerintem attól férfi, hogy az ilyen akadályokat ha le akarja, akkor legyőzi. De tegyük fel, hogy valamiért nincs rá időd, valami meggátol benne, vagy egyszerűen csak nem akarod megoldani ezt a problémát. Mit mond erre egy férfi? Azt, hogy amin nem tud/akar változtatni, azon nem siránkozni kell, hanem elfogadni, és azzal törődni, amire hatással tudsz/akarsz lenni. Elered az eső, miközben túrázol, és nincs se esőkabátod, se menedék nincs a közelben? Hát akkor esik. Egy férfi ilyenkor nem nyavalyog, mert annak semmiféle haszna nincs. Minek foglalkozni az esővel, ha tenni ellene nem tudsz?
De te sem változtatni nem akarsz, sőt azt mantrázod magadnak, hogy ezen nem is lehet változtatni, de elfogadni sem fogadod el. Biztos, hogy azért néznek le mások, mert vékony vagy? Ezt nem nekem kell megválaszolni, hanem magadnak. Mert félő, hogy inkább a megnyilvánulásod, a világhoz és másokhoz való hozzáállásod is szerepet játszik ebben, az, hogy nem vagy elég karizmatikus. Márpedig ez nem a testsúlyon múlik. Most mondok egy példát, pl. Mahatma Gandhi sem volt az az izompacsirta, de még nem is különösebben jóképű, mégis milliók követték, felnéztek rá, hallgattak rá, fogadták el vezetőjüknek. Alapvetően nem azért, ahogy kinézett, hanem ahogy viselkedett.
#9: Na ez már férfiasabb hozzáállás. De nem indokolt.
Leírtad azt, hogy „ki gyökérnek születik az az is marad”. Ez így nem igaz. Illetve hiába adnánk tanácsokat, te ebből indulsz ki. Nem megoldást keresel a problémára, mert akkor az lett volna a kérdés, hogy „Vékony vagyok, hogy szedhetek fel pár kilót? (Ezt és ezt próbáltam, stb…)”. De nem, te úgy tűnik, hogy nem megoldást akarsz keresni a problémára. Te magad úgy gondolod, hogy erre nincs megoldás, legalábbis minden építő jellegű segítségre ezt reagálod, hogy „úgysem működne”. Akkor mégis minek lehet értelmezni a kérdést, meg az idézett hozzászólást, ha nem panaszkodásnak, nyavalygásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!