Van még valaki, akinek ilyen az álompasi?
Én ilyennek képzelem el: 40-46 éves, de fiatalabbnak néz ki a koránál,magas, kb 178-180 cm, fekete nagyon rövid haj, barna szem, borosta, kigyúrt, erős, izmos, szélesvállú, jó kiállású, kreol bőrű, jó ízlésű, ápolt.
A nőt a tenyerén hordozza, kívül Iron-man, belül állati gyengéd, és igazán tud szeretni, szerény, a lepedők királya, megvédi a nőket ha kell, önfeláldozó, és nem utolsó sorban állat és természet szerető, jó sportoló.
Szerintetek létezik az álompasim? Ti hogy képzelitek el a tiéteket? Egyébként 45 éves nő vagyok. Köszi a válaszolat.
Az a baj, hogy 45 éves vagy, és itt bäszod a rezet, ahelyett hogy felnőtt emberhez méltóan tennél valamit. Mondjuk a munkáddal, családoddal, gyerekeiddel foglalkoznál, és máris nem lenne ennyi felesleges időd ilyen fäszságokon törni azt az okos fejed. Az ábrándjaiddal meg egy 13 éves kislány szintjén állsz.
Már látom is, ahogy a többi életképtelen, kisiklott életű a védelmedre kel. :)
túl sok filmet nézel és reklámot
nem tudom hogy nézel ki és milyen vagy azokban a tulajdonságokban amiket az álompasidról leírtál, de nekem ezek alapján már biztos nem te vagy az álomnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!