Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még valaki, akinek ilyen...

Van még valaki, akinek ilyen az álompasi?

Figyelt kérdés

Én ilyennek képzelem el: 40-46 éves, de fiatalabbnak néz ki a koránál,magas, kb 178-180 cm, fekete nagyon rövid haj, barna szem, borosta, kigyúrt, erős, izmos, szélesvállú, jó kiállású, kreol bőrű, jó ízlésű, ápolt.

A nőt a tenyerén hordozza, kívül Iron-man, belül állati gyengéd, és igazán tud szeretni, szerény, a lepedők királya, megvédi a nőket ha kell, önfeláldozó, és nem utolsó sorban állat és természet szerető, jó sportoló.

Szerintetek létezik az álompasim? Ti hogy képzelitek el a tiéteket? Egyébként 45 éves nő vagyok. Köszi a válaszolat.

2015. máj. 17. 08:00
 1/10 anonim válasza:
Sztem mediterrán vidékeken kellene szétnézned.
2015. máj. 17. 08:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2015. máj. 17. 09:11
 3/10 anonim válasza:
Igazán nincs mit! Én egy 40 éves "öregúr" vagyok, de már régen nincs ilyen álomhölgy elvárásom. Mert tudom, hogy nem létezik, vagy ha igen, akkor nem velem foglalkozik. Sőt igazából nekem egy egyszerű kis hölgy kellene, aki ragaszkodó, bújós-bájos, tud szeretni. :)
2015. máj. 17. 11:09
 4/10 anonim ***** válasza:
A szőrös mell, kéz kimaradt, az is nagyon fontos, legalábbis nekem. Persze nem túlzottan.
2015. máj. 19. 10:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja, igen, bocsi, nekem is !
2015. máj. 19. 14:45
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

Az a baj, hogy 45 éves vagy, és itt bäszod a rezet, ahelyett hogy felnőtt emberhez méltóan tennél valamit. Mondjuk a munkáddal, családoddal, gyerekeiddel foglalkoznál, és máris nem lenne ennyi felesleges időd ilyen fäszságokon törni azt az okos fejed. Az ábrándjaiddal meg egy 13 éves kislány szintjén állsz.

Már látom is, ahogy a többi életképtelen, kisiklott életű a védelmedre kel. :)

2015. máj. 19. 14:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Az álmodozást nem lehet korhoz kötni! ; )
2015. máj. 19. 14:59
 8/10 anonim válasza:
59%
Hová valósi vagy? Megmutatom én neked, milyen egy álompasi! :)
2015. máj. 19. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Így néz ki apukám mint ahogy leírtad! :D Csak 44
2015. máj. 20. 15:16
 10/10 anonim ***** válasza:

túl sok filmet nézel és reklámot

nem tudom hogy nézel ki és milyen vagy azokban a tulajdonságokban amiket az álompasidról leírtál, de nekem ezek alapján már biztos nem te vagy az álomnő

2015. máj. 20. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!