Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nevet és olyan, mintha közben nyögne egyet, akkor mennyire furcsa, hogy én erre kicsit beiindulok?
A napokban történt egy ilyen eset. Nevetett és érdekes, nyögéshez hasonlítható hangot adott ki közben, a gyomrom meg teljesen összerándult tőle. :D
Ez nagyon furcsa? Volt már ilyen veletek?
Én egy volt kollegám beszédhangjától indultam be mindig.
Armando Christian Pérez-hez hasonló hangja volt/van, és valahányszor hallottam a hangját mindig begerjedtem.
Szerencsére másik részlegen dolgozott, így csak ritkán találkoztunk.
Gáz lett volna minden nap, egész nap nedves bugyival dolgozni.
Ühm, tuti van más nő is így, én is szoktam így nevetni és látom egy két nőn, hogy egy kicsit ennek hatása alá esnek, és tudod van az a tekintet amiben látom hogy "jujj de jó! még, lécci!" :D
És nem a női nyögésre kell gondolni.. mint valami hímk rva :D
Amúgy az a furi, hogy nekem is pont ez jön be csajoknál akik finoman játszanak a hangjukkal és cukin kuncognak, vagy elcsuklik a hangjuk.. néha van olyan zene is amire rendesen beindulok :D
vagy pl egyik barátom anyja is mondta, hogy nagyon kellemes hangom van, és hogy órák hosszat el tudná hallgatni a mondandóm :D szóval.. biztos nem vagy egyedül ezzel a "hang dologgal"
Azt elhiszem, más miatt is. De ne gyere!
Most éppen nőgyűlölő korszakban vagyok. "Egy művésznek legyenek időszakai"
persze,hogy volt. de nem csak a nevetése lehet szexi, hanem a sima beszédhangja is..olyan férfias,búgó hang..:D nem tudom megfogalmazni, de egy pasi hangja nagyon be tud indítani. szex közben is feltüzel, ha nyögdécsel. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!