Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért furcsa az, ha egy férfi egyedül szeret élni?
Pont azért, amiért azt is furcsának találják, ha egy nő egyedül akar élni.
Az utolsó három kapcsolatom mélységesen kiábrándító volt. Így a szexen kívül más nem érdekel.
Alapvetően ez is egy nézőpont, mindenkinek megvan a hogy hogy eldöntse mit akar, mert ugye a nő férfi kapcsolat alapvető dolog.
Másrészt asexuális is lehetsz, amikor nem vonzódsz senkihez semmihez ( szerintem elírtam na mindegy)
De lehet hogy csak most ilyen korodat éled, és később találsz valakit aki érdekelni fog :)
Attól függ. Én tudok olyanról, aki annyira kapcsolatfüggő, hogy nem tud meglenni a párja nélkül. Főleg szeretethiány miatt.
Ismerek olyat is, akit mindig is mellőztek, így hozzá szokott a magányhoz, és nem hiányzik a gyengédség és törődés az életéből. Hisz soha sem tudta meg milyen is az.
Eleve a normalitásról érdemes lenne vitázni. Ki dönti el hogy mi a normális, mi az elfogadott és mi az, ami helytelen? Nem törvényileg, hanem életvitel, gondolkodásmód szerint.
Ha nem veszed alapul a társadalom normáit, csak a sajátjaid, akkor lehet neked mindenki más a furcsa.
Vagy mindenki azzal foglalkozzon, ami rá tartozik, vagy fogadja el, hogy nem az ő életútja az egyetlen legitim megoldás.
Szerintem az is egészségtelen, ha valaki nem igényli a szeretetet, és az is egészségtelen, hogy beteges mértékben függ tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!