Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy huszas éveiben járó teltebb csajszi a strandon leszólítana titeket és szexet akarna mit csinálnátok?
nyugi nem azt mondtam, hogy legyél apáca.
csak azt írtam, hogy mi játszódik le a fejemben ha meglátok egy ilyen nőt. de ez nálam pozitív dolog nem negatív. a franc se akarja, hogy legyél apáca, mutasd csak meg magad. húzzál pi csanacit és legyen tangás fürdőruhád, bár minden lány megmutatná magát!
Mivel tetszenek a formás női idomok, ezért valószínűben hajlanék afelé, hogy történjen valami.
Ugyanakkor ha más nem, de egy rövidebb beszélgetést mindenképp kezdeményeznék, mivel ki szeretném deríteni, hogy a személyisége is vonzó -e számomra vagy sem...
Ha meglátnám benne, amit én keresek egy nőben, akkor elcsábulnék.
Hát, ha engem leszólítana, akkor először is megdicsérném a bölcsességét hogy ezt megtette!
Aztán pedig teljesíteném a kérését ott helyben... nincs jogom megtagadni tőle azokat a gyönyöröket, melyeket képes vagyok okozni neki!
(de ez csak egy teltebb nőre vonatkozik...)
Hazakísérném és ott. Az arc amúgy fontos.
De nem szeretem az instant szexet. A nőket teljesebb módon is ki lehet élvezni mint egy beteszem-kiveszem pár perc...
35F
Először meglepődnék, mert nem járok strandra... egyébként meg egy kis plusz nem probléma (főleg ha jó helyen van az a plusz), de azért számít az összhatás. Vagyis jöhetne :)
Egyébként hányan kértek képet mióta kint van a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!