Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehettem ekkora idióta? Ti mit csinálnátok a helyembe? 27F
Az elmúlt 5 évben rengeteg nővel voltam. 22 évesen szexeltem először, és emiatt sokáig úgy éreztem hogy le vagyok maradva. Ezért mindenkivel akivel csak lehetett szexeltem. Barátnőm sosem volt.
A legszomorúbb az egészben hogy 2 évvel ezelőtt az egyik lány teherbe esett tőlem. Akkor nem érdekelt ez az egész, de most hogy kb 2 hónapja észhez tértem megkerestem a lányt, hogy találkozni szeretnék a gyerekünkkel. Találkoztam is vele már többször, de olyan rossz, hogy csak néha láthatom, meg csak most láttam először. Nagyon sajnálom őt, meg a lányt is, mert nagyon nehéz lehetett nekik:(
Hogy lehettem ekkora hülye?
Ti mit csinálnátok?
Hogy tudnám valahogy jóvá tenni ezt?
Szerintetek ezek után megérdemlek valamikor egy barátnőt?
Üdv.
Rossz döntést hoztál akkor, de viszont ritka, hogy valaki utólag ezt megbánja, és így érez mint te. Ez már egy jó út amin vagy. Próbálj meg segíteni a lánynak és a gyerekednek amennyire csak tudsz.
42/N
egy apaságit azért lőjél a nagy szívmeghasadás előtt.
50 ropi.
Azóta már lett barátja, tehát nem tudunk összeházasodni.
Biztos, hogy az én gyerekem.
Ilyenkor mindig ugy ledobbenek. Neked nem volt anyad, apad, gyerekszobad? Hogy tud ilyen lelektelen tuskonak nevelni valakit egy anya? De legalabb utolag megjott az eszed, ez is valami...
Mindenesetre te legyel jobb szulo, mint a te szuleid voltak, es tanitsd meg szeretni, kotodni a gyermeked. Nincs ennel fontosabb tanitas a vilagon.
Ha a lánynak van párja, és őt elfogadta kb. apának a gyerek, akkor nem kéne összezavarni, hogy két apja van. Vagy már lehet, mindegy.
De örülök, hogy mindenki jót szórakozik, a gyerekek életét meg kedvükre elcseszik, akiknek épp ahhoz van kedve. De amit a papok beszélnek, az a sötét középkor, és elavult dolog, inkább tegyük tönkre mások életét, az sokkal jobb, az a modern, az a menő, az a trendi! Azt kell csinálni, mert különben kinéznek minket!
Egyedül nevelem a gyerekem, férfi vagyok, szóval azt se lehet mondani, hogy azért írom ezt a kommentet mert férfi gyűlölő femináci lennék....
Szerintem hagyd őket békén.... Legyen nyitva a kapu, ha nagy korában megakar ismerni a gyereked. De amúgy meg szerintem mindenkinek az lenne a legjobb, ha lelépnél az életükből most is és max csak anyagilag támogatnád a gyereket a távolból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!