Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehettem ekkora idióta? Ti mit csinálnátok a helyembe? 27F
Az elmúlt 5 évben rengeteg nővel voltam. 22 évesen szexeltem először, és emiatt sokáig úgy éreztem hogy le vagyok maradva. Ezért mindenkivel akivel csak lehetett szexeltem. Barátnőm sosem volt.
A legszomorúbb az egészben hogy 2 évvel ezelőtt az egyik lány teherbe esett tőlem. Akkor nem érdekelt ez az egész, de most hogy kb 2 hónapja észhez tértem megkerestem a lányt, hogy találkozni szeretnék a gyerekünkkel. Találkoztam is vele már többször, de olyan rossz, hogy csak néha láthatom, meg csak most láttam először. Nagyon sajnálom őt, meg a lányt is, mert nagyon nehéz lehetett nekik:(
Hogy lehettem ekkora hülye?
Ti mit csinálnátok?
Hogy tudnám valahogy jóvá tenni ezt?
Szerintetek ezek után megérdemlek valamikor egy barátnőt?
Üdv.
A gyerek két ember felelőssége. A csajnak szólnia kellett volna. A gyerekedért felelős vagy. Rendezni kell ezt hivatalosan is. Névre venni elhelyezési és gyerektartás fizetési megállapodást kell kötni.
A csajnak meg mondd meg h ha szakítanak akkor hívjon.
Jobb később mint soha.
35F
A neveden van a gyerek? Amúgy ha ő is benne van, akkor meséld ezt el neki, és lehet megengedi, hogy részt vegyél az életükben.
Bár számomra rejtély, miért tartotta meg.
Ki az aki megtudja ölni a gyerekét, meg ki akar meddő lenni? Szerintem ez egyáltalán nem furcsa hogy a megtartást választotta.
Így utólag nagyon örülök a döntésének.
#17 pedig én láttam pár hetes embriót a Body kiállításon. Eléggé emberi volt..
Nagyon bizarr a ez mai gondolkodás.
Teljesen mindegy hogy gyilkoság e vagy nem, de attól még a gyereked, aki meg akarna születni...
És tényleg nagyon hasonlít már pár hetesen is a magzat egy babára, csak nagyon picibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!