Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehettem ekkora idióta?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehettem ekkora idióta? Ti mit csinálnátok a helyembe? 27F

Figyelt kérdés

Az elmúlt 5 évben rengeteg nővel voltam. 22 évesen szexeltem először, és emiatt sokáig úgy éreztem hogy le vagyok maradva. Ezért mindenkivel akivel csak lehetett szexeltem. Barátnőm sosem volt.

A legszomorúbb az egészben hogy 2 évvel ezelőtt az egyik lány teherbe esett tőlem. Akkor nem érdekelt ez az egész, de most hogy kb 2 hónapja észhez tértem megkerestem a lányt, hogy találkozni szeretnék a gyerekünkkel. Találkoztam is vele már többször, de olyan rossz, hogy csak néha láthatom, meg csak most láttam először. Nagyon sajnálom őt, meg a lányt is, mert nagyon nehéz lehetett nekik:(

Hogy lehettem ekkora hülye?

Ti mit csinálnátok?

Hogy tudnám valahogy jóvá tenni ezt?

Szerintetek ezek után megérdemlek valamikor egy barátnőt?

Üdv.

2018. aug. 18. 23:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%
Nem értek egyet az utolsóval. Nincs nagyobb trauma egy gyerek számára, mint amikor a szülei eldobják, nem kíváncsiak rá. Igenis legyél az élete része, és szeresd, támogasd lelkileg is, és anyagilag is! És legyél hálás a lánynak és a pasijának, hogy felnevelik helyetted!
2018. aug. 19. 07:35
 12/24 A kérdező kommentje:
Az szerintem sem jó ötlet hogy nem találkozom vele többet. Mégis csak ismernie kéne az igazi apukáját. Meg nekem is rossz lenne ha soha többet nem láthatnám, mert nagyon megszerettem.:) Meg úgy érzem hogy ő is, mintha érezné azt hogy én ki vagyok:)
2018. aug. 19. 20:20
 13/24 anonim ***** válasza:

A gyerek két ember felelőssége. A csajnak szólnia kellett volna. A gyerekedért felelős vagy. Rendezni kell ezt hivatalosan is. Névre venni elhelyezési és gyerektartás fizetési megállapodást kell kötni.

A csajnak meg mondd meg h ha szakítanak akkor hívjon.

Jobb később mint soha.

35F

2018. aug. 20. 05:41
 14/24 A kérdező kommentje:
Találkoztam azóta megint velük, elmentünk pizzázni 3 an. Azt mondja hogy nincsenek olyan jóban a barátjával. És már nem sok jövőt lát a kapcsolatunknak. Tehát még bármi lehet:)
2018. aug. 23. 17:17
 15/24 anonim ***** válasza:

A neveden van a gyerek? Amúgy ha ő is benne van, akkor meséld ezt el neki, és lehet megengedi, hogy részt vegyél az életükben.

Bár számomra rejtély, miért tartotta meg.

2018. aug. 23. 17:23
 16/24 anonim ***** válasza:
57%
#15 mert valaki ellenzi az abortuszt, és inkább nevelné a gyerekét egyedül, minthogy megölje. De furcsa..
2018. aug. 23. 18:24
 17/24 anonim ***** válasza:
Valóban az. Mellesleg az embrió nem ember, tehát nem gyilkosság 😇
2018. aug. 23. 18:30
 18/24 A kérdező kommentje:

Ki az aki megtudja ölni a gyerekét, meg ki akar meddő lenni? Szerintem ez egyáltalán nem furcsa hogy a megtartást választotta.

Így utólag nagyon örülök a döntésének.

2018. aug. 23. 19:05
 19/24 anonim ***** válasza:

#17 pedig én láttam pár hetes embriót a Body kiállításon. Eléggé emberi volt..

Nagyon bizarr a ez mai gondolkodás.

2018. aug. 23. 19:22
 20/24 A kérdező kommentje:

Teljesen mindegy hogy gyilkoság e vagy nem, de attól még a gyereked, aki meg akarna születni...

És tényleg nagyon hasonlít már pár hetesen is a magzat egy babára, csak nagyon picibe.

2018. aug. 23. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!