Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehettem ekkora idióta? Ti mit csinálnátok a helyembe? 27F
Az elmúlt 5 évben rengeteg nővel voltam. 22 évesen szexeltem először, és emiatt sokáig úgy éreztem hogy le vagyok maradva. Ezért mindenkivel akivel csak lehetett szexeltem. Barátnőm sosem volt.
A legszomorúbb az egészben hogy 2 évvel ezelőtt az egyik lány teherbe esett tőlem. Akkor nem érdekelt ez az egész, de most hogy kb 2 hónapja észhez tértem megkerestem a lányt, hogy találkozni szeretnék a gyerekünkkel. Találkoztam is vele már többször, de olyan rossz, hogy csak néha láthatom, meg csak most láttam először. Nagyon sajnálom őt, meg a lányt is, mert nagyon nehéz lehetett nekik:(
Hogy lehettem ekkora hülye?
Ti mit csinálnátok?
Hogy tudnám valahogy jóvá tenni ezt?
Szerintetek ezek után megérdemlek valamikor egy barátnőt?
Üdv.
# 19
A pár hetes embrió az ember esetében szinte megkülönböztethetetlen a többi emlős faj pár hetes embriójától. Szóval nem tudom miről beszélsz amikor az "emberszerű" jelzőt használod.
Vannak akik az első szívdobbanástól tekintik embernek az embriót ami nekem tetszik ha már valahol meg kell húzni a határt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!