Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat? Elítélendő.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat? Elítélendő.

Figyelt kérdés

Nos,pár hónapja költöztem a jelenlegi lakásomba x a ,,szomszéd,, (egy lakó övezet feljebb lakik mint én)srác szinte azonnal kiszúrt,pár hete bejelölt facen,és elkezdtünk beszélgetni,ő is szingli én is.

Tegnap elhívott sétálni,megmutatni a környéket,és hát,,véletlenül,, a ház a felé sétáltunk, behívott a terszaszára.

Majd elkezdtünk csokotlozno,onnantól pedig,egyenesen az ágyába kötöttem ki,lefeküdtünk egymással. Csodálatos volt,utána összebújva -beszélgettünk,pihentük míg haza nem mentem,ő haza vitt,mert már 2:00 volt.

Azóta bűntudatom van. Én még ilyet soha nem csináltam. 25N

A eddig ő a 3.férfi akivel ágyba bújtam.

2018. aug. 19. 03:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól érezted magad, kész. Jól tetted.
2018. aug. 19. 03:13
 2/14 anonim ***** válasza:
42%
Kamu kérdésekre várjuk a "nincs erkölcs, csinálj mindent amit szeretsz" hozzászólásokat.
2018. aug. 19. 03:27
 3/14 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? :O
2018. aug. 19. 03:29
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
Kutyát nem érdekli kivel bszol, ha nem nyomod mindenko orra alá úgysem tudjàk meg ergó nem lesz előítélet, így nyugiban összejàrhattok hancúrozni.
2018. aug. 19. 04:13
 5/14 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy ma történt? Tudtommal nem.
2018. aug. 19. 05:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
De miért szex kapcsolat, nem lehet ebből több?
2018. aug. 19. 05:50
 7/14 A kérdező kommentje:
7es őszintén remélem, hogy több lesz belőle.
2018. aug. 19. 06:33
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Attol, hogy egyszer lefekszetek, az meg nem szexkapcsolat. Mondta, hogy akar folytatast? Amugy semmi elitelendo nincs ebben, mindketten szinglik vagytok. Csak ne csodalkozz, ha beleszeretsz, es dob :/
2018. aug. 19. 07:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Most mi itt a baj?

Jól érezted magad, és létét több is lesz belőle. Mindketten szinglik vagytok.

Miért kell mindent túlontúl kombinàlni???

Keresd a tàrsasàgàt, és ha összejön költözzetek össze. ,🙂

2018. aug. 19. 09:32
 10/14 anonim ***** válasza:
*lehet
2018. aug. 19. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!