Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiakadt a barátom, ő reagálta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadt a barátom, ő reagálta túl, vagy én vagyok a hibás? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Tegnap este szexeltünk, és kinyalt engem. Mikor a farkát a számhoz rakta, nem akartam leszopni, mert nekem ez az egész még új volt, hiszen még nem szoptam le senkit, viszont a kezemmel megpróbáltam volna kielégíteni, de akkor megsértődött, hogy ő odaadóan kinyalt engem, én meg arra nem vagyok képes hogy leszopjam. Mondtam neki, hogy még kell egy kis idő nekem ehhez, és izgat a dolog, de még nem állok rá készen.

Ő ezt nem értette meg, és azóta is meg van rám sértődve.

Tényleg ekkora baj, hogy nem elégítettem ki a számmal, vagy ő reagálta túl?

18L és 20F

2018. aug. 17. 18:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
18 evesen nem gondolom h minden lanynak planeelso szexnel oralisan kellene a pasit ... Plane ha elso.
2018. aug. 17. 19:26
 12/23 Bence_ ***** válasza:
100%
Az a kapcsolat ahol "kell" az rossz.
2018. aug. 17. 19:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A kulcsszó: párkapcsolati kommunikáció. Ha erre egyik vagy másik fél alkalmatlan, akkor a kapcsolat előbb-utóbb tönkremegy. Szex helyett inkább próbáljatok beszélgetni, az többet segítene!
2018. aug. 17. 19:42
 14/23 anonim ***** válasza:
74%
Én mondjuk első alkalommal úgy vagyok vele hogy abszolút nem várom el a lánytól, én nyilván kinyalom, de biztos nem sértődnék be ha ő nem szop le. Viszont 1 évig tuti nem várnék, hogy a kis lelke felkészüljön rá.
2018. aug. 17. 20:36
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ha tekintettel lenne rád, akkor nem akarna ráderőltetni egy olyan dolgot, amit te nem akarsz. Ráadásul nem azt mondtad, hogy egyáltalán nem akarod, hanem azt, hogy időre van szükséged. Nem értem miért nem tud várni kicsit.
2018. aug. 17. 20:51
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
Anno a báratnőm 15 évesen kielégitett szájjal. Én voltam neki az első. Őt normálisan izgatta a dolog. Most 21 éves, és boldog kapcsolatban élunk. Eleinte félt belevágni, de megtette, ha valaki valamit meg akar tenni előbb-utóbb megteszi. A barátod gyerekesen viselkedett. Jó az orális kényeztetes, de részemről elhagyható. Egy nőre nem kell semmit erőltetni. 21/F
2018. aug. 17. 21:09
 17/23 anonim ***** válasza:
41%

A barátod bunkó volt. Csak azért nyalt ki, hogy utána leszopd? Bár... hogy őszinte legyek, megértem. Ha én leszopnék egy pasit (főleg a barátomat) és utána én hoppon maradnék, rosszul esne. Úgy érezném, hogy undorodik a puncimtól vagy csak szimplán önző.

Az, hogy rád akarja erőltetni, az nem jó!

Viszont azt sem értem, hogy ha kívánod, akkor miért kell ezzel ennyit várni? Én a szüzességem elvesztésénél is szoptam és az akkori barátom nem akarta elhinni, hogy még nem csináltam, mert annyira jó volt. Ez persze egy elég erős túlzás volt. De tudod mi tetszett neki? Az, ami minden férfinek bejön: akartam. Látta, hogy csinálni akarom, hogy habár én vagyok a kényeztető, én is élvezem, hogy kívánom.

Na, én kívánom, és így viselkedtem. Illetve viselkedek a mai napig.

Akkor te?

Persze nem mindenki ugyanolyan, de akkor is fura. Téged is megértelek, mert ne akarjon rád erőltetni semmit, de a pasit is megértem, mert azért kapni is jó. És a szavaid és a tetteid ellentmondásban állnak egymással. Azt még megérteném, ha a szexszel akarsz várni egy kicsit, de a szopással... miért?

Nem baj, ha nem akarod, de ne azzal próbálj kimászni a probléma alól, hogy hitegeted...

2018. aug. 17. 23:37
 18/23 A kérdező kommentje:

Utolso, egyaltalan nem hitegetem. Az hogy idore van szuksegem, nem 1-2 evet jelent, hanem heteket, max 1 honapot. Es azert az is mas, hogy a szamba beveszem a farkat, vagy a huvelyembe teszi.

Es mint irtam, nem akartam hoppon hagyni, mert kezzel ki akartam elegiteni, de nem hagyta.

2018. aug. 17. 23:51
 19/23 anonim ***** válasza:
79%

"azert az is mas, hogy a szamba beveszem a farkat, vagy a huvelyembe teszi."

Igen, ez így van. Bár nekem inkább fordítva áll meg a dolog (előbb orál, aztán "hagyományos" szex). Szex előtt (mármint nem közvetlenül előtte) nem pettingeltetek? Az általános tanács inkább az, hogy petting (orális, manuális) előzze meg a szexet, hogy megismerjétek a másik testét, kitapasztaljátok, hogy ki-mit szeret. Ilyen esetben talán az is kijött volna, hogy a barátod nem azért elégít ki, mert neked jót akar, hanem, hogy neki jó legyen cserébe.

Túlreagálta, ez nem is kérdés. Még a szex közbeni hirtelen kiakadására talán lehetne mentség (az agya helyett máshova ment vér), de hogy azóta is duzzog, az már nem normális. Ne hagyd, hogy a sértődött kisfiú szerepkörével manipuláljon!

2018. aug. 18. 00:08
 20/23 anonim ***** válasza:
42%

nincs undorom sem a farok, sem a sperma irant.

Még soha nem cummantottál, de ezt tudod. Mégis honnan mesélj.

2018. aug. 18. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!