Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elismerés ha, kiderült a hütlenség, hogy elköltözik a megcsalt fél, elismeri hogy a párja hibás, s nem a szerető?
Miért lenne csak a megcsaló hibás?
És miért kellene elköltöznie?
Valóban, az úgy szokott lenni, hogy a megcsalt férj a másik pasit veri meg, akihez semmi köze, ahelyett, hogy a nőt verné, aki megcsalta.
De azért az elköltözés inkább arra bizonyíték, hogy a megcsalt félnek elege lett.
Nehogy már a megcsalt fél cuccoljon
Főleg ha nem közös az ingatlan
Nem elismerésnek mondanám szánalmasnak
Legyen benne tartás.
Én úgy vágnám ki a félrebszót mint macskát szarni.
L23
Ha gyerek van, akkor a gyerekekről való gondoskodás az elsődleges. Anya + gyerekek maradnak, apa elköltözik – akkor is, ha anya qrt félre.
Ha gyerek nincs, akkor megegyeznek mint tulajdonostársak.
Nem, nem elismerés. Honnan jött ez. Félretöcsköltem mégis én vagyok a nyertes. Vagy mi az elképzelés.
Utolsó a kisemmiző nő típus?
Szerintem arra gondol a kérdező, hogy ez azért elismerés, mert nem a szerető volt ellenállhatatlan, hanem a megcsaló fél párja csinált valamit rosszul, ami a megcsalást okozta.
Szerintem ne agyalj ilyeneken, keress valaki hűségesebbet, aki jobban értékel és nem b*sz ki veled. Rövid az élet, ne foglalkozz az ilyen emberekkel, pláne ne várd a megcsaló fél elismerését, nem jelent az semmit egy ilyen értékrendű embertől, gondolj bele.
Értékeld jobban az életed, minthogy ilyen emberekre pazarold. Egy perc figyelmet nem érdemelnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!