Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem liheg és nyög a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem liheg és nyög a barátnőm szex közben az azt jelenti, hogy nem élvezni, mert nem elég nagy a nemi szervem?

Figyelt kérdés

Más lánnyal még nem szexeltem. Ha nem nyög és nem veszi hangosan a levegőt az azt jelenti, hogy nem jó neki?

Ha nyalom akkor ad ki hangokat.

Kicsi lennék neki?:(

Légyszi segítsetek?

2018. aug. 17. 17:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem meg az hülyeség, hogy hangokkal bátorítsa. Nincs rosszabb a színlelt nyögésnél. Lényegtelen, hogy melyik fél tolja.

De amelyik nem annyira nyögős alkat, az is visszatartja a levegőt és előbb utóbb fújtatás lesz belőle. Illetve bizonyos típusú szexnél, még a csendes is fog nyögni.

Amúgy én is csak lihegek, de én azért, mert én dolgozom férfiként. De borzasztó cikinek érezném, hogy én hangokat adjak erőltetetten

2018. aug. 17. 18:45
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Majd rádöbbensz. Nekem mindegy...
2018. aug. 17. 18:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is csendes típus vagyok, tudatosan próbálok hangokat kiadni, pont amiatt, hogy párom ne gondolkozzon hasonlóan mint te. Lehet, hogy a barátnőd is ilyen kis csöndes, de nyugodtan beszélj vele erről. Mondd el neki, hogy szeretnéd, hogy neki jó legyen, változtass e valamin. Szerintem örülni fog neki, hogy odafigyelsz rá. Annyira meg amúgy se lehet rossz neki, mert akkor kihátrálna, kerülné az együttlétet.

Nem szokott elmenni miközben szájjal kényezteted? Ha utána teszed csak be az már nem akkora élmény

2018. aug. 17. 20:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért mondjuk az vicces hogy ez a kategória 18 év felettieknek szól, de a kérdés kiírók 90 százaléka erősen tini 😂
2018. aug. 17. 20:24
 15/16 A kérdező kommentje:
A 18 és a 19 éves is tini:D
2018. aug. 17. 20:31
 16/16 anonim ***** válasza:
10 és 20 között mindenki az :D
2018. aug. 18. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!