Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom nagyon sokáig tudta húzni a szexet velem, az tulajdonképpen azt jelenti, hogy különösebben nem gerjedt rám?
Most komolyan azon problémázol,hogy a párod húzza az aktust? Ha a férjem nagyon begerjed engem is hátulról dug.
Azt mondja ebben a pózban nem olyan szoros,nem csókolgatom,nem nyomom az arcába a mellem, így kevesebb az inger. Hagy időt,hogy behozzam a hátrányomat.
Ha gyorstüzelő lenne, nyugodt lennél, hogy kivánatos vagy? :)
Nekem úgy tűnik, hogy a szex nálad nem az élvezetről, hanem az aggodalomról szól. Van orgazmusod behatolással, vagy csak csiklóval élvezel? A párod számára kielégítő a szex?
Ha nem gerjed rád akkor el se kezdi, fel se állna neki.
Nem kell örökké valamilyen testrészen problémázni, mert akármilyen hihetetlen a férfiak többségének nem ez a lényeg.
Imádom ezeket a bugyuta női logikákat... -.-
Tehát ezek szerint ha a kérdezőre gondolva verem ki és 2 perc alatt elmegyek, akkor ő jó nő a számomra??? 😁
fucklogic
Ha nem gerjedne rád, fel se állt volna. Örülj neki, hogy figyel rád és több időt hagy arra neked, hogy te is el tudj menni. Sokáig én sem élveztem a szexet, mert hasonlókon agyaltam közben. Szerencsére ahogy telt az idő, egyre jobb lett és el tudtam engedni magam. Csak legyél önmagad és élvezd, hogy kíván a párod.
N
Egyeseknek semmi sem jó. Ha hamar elélvezne akkor meg azt mondanád hogy önző.
Nyugodj meg. Ha nem kívánna akkor nem lenne veled. Egyszerűen tudja kontrollálni az élvezetet. Örülj neki felhőtlenül, minek kell mindennek az árnyékos oldalát nézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!