Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha egy kapcsolatban a nő gyereket hoz világra elfelejt nőnek lenni és a szex eltűnik?

Figyelt kérdés
Ha meg a férfi nem kap otthon semmit vagy csak nagy puncsolas árán akkor keres mást de ez után a férfi a szemét?!
2018. aug. 17. 06:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%
Hát valóban megesik az ilyen, sok nő teljesen átkapcsol "anya üzemmódba", csak a gyerek a fontos, külsejére már annyira nem ad, és valahogy elfelejti azt, hogy van egy párja meg egy előző életük is ( volt), de azért szerencsére nem mindegyik.
2018. aug. 17. 10:53
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Hozzáteszem, hogy a minőségi kapcsolat fenntartásában mind a két félnek megvan a maga felelőssége. Na meg azt is, hogy irdatlan teher hárul egy anyára egy kisgyermekkel. Ezt én is látom, most jó kétéves a kisfiunk...
2018. aug. 17. 10:54
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

Tudjátok ha egy Apa kivenné a részét éd át venné a babát 2-3 órára akkor az anya aki eddig “anyaüzemmódban “ volt

Tud egy kicsit pihenni

Egy kicsit magával törődni

Lesz ÉN ideje

Le tud normálisan fürdeni,rendbetenni magát kicsit lazítani

De az az Apa/Férj/Társ aki azt hiszi hogy neki ezek után csak anbyi a dolga hogy dolgozni járjon meg a fotelben foci meccset nézzen sört iszogatva és ez mellé még akar egy bonba nőt egy vadmacskát az ágyban

Az nem fogja meg kapni

Mert támogatás és segítség nélkül ez nem megy!!

Lehet h egy Anya egésznap otthon van a gyerekkel viszi a háztartást mindent ő csinál! Lehet hogy a nap végére neki is jól esne egy kis pihenés egy kis nyugi

Vagy egy kis masszázs törődés egy olyan Társ aki törődik a lelki világával is

Belegondoltatok ti abba hogy mi lenne otthon ha az asszony TÉNYLEG NEM CSINÁLNA SEMMIT!!!!!!!??????

Nézzetek szét egy kicsit otthon körül

És gondoljatok bele hogy mennyi mindent megtesz az Otthon “ülő” párotok csecsemő illetve kisgyermek mellett

Ez után tessék panaszkodni a szex miatt

Az Anyaság ugyanúgy munkának számít csak itt otthon Te és a gyermeked/gyermekeid vagytok és nem egy hyárban állsz a szallag mellett több 100 barom mellett

Meg kéne becsülni és tisztelnetek azt a Nőt aki gyermeket szűl nektek!

Figyelmessel legyetek szülés után hatalmas változások mennek végben egy nő testén, testében és lelkében

Rengeteg nő nem érzi magát vonzónak szülés után x ideig ezért is lehet hogy nem akarja a szexet mert az van benne h “Te nem ezt a testet szoktad meg”

Beszélgessetek sokat

Segíts ott ahol tudsz

Akár kérdezés kérés nélkül is

Ha látod hogy pl tele a pelenkás kula vidd ki

Ha megszáradt a ruha a száríton szedd le rakd le

Ha le esett valami és a párod a gyerekkel a kezében nem éri el akkor vedd fel

Ezek csak apróságok de sokat jelentenek!!!

Itt nem csak az eltunyulásról van szo

Monden meg változik ahogy egy gyermek megszületik

De ha jóban-rosszban társa akarsz lenni a párodnak segíts neki túl lenni ezen időszakon

Higyjétek el hogy lassan de biztosan vissza fog térni minden a régibe! De azokkal a nőkkel akikkel nem foglalkozik a párjuk azoknál lehet h soha nem lesz változás

Tegyél te is h jó legyen

Egy gyerekhez ketten kelletek

Ketten csináltátok

Neveljétek is együtt!!

24N

2018. aug. 17. 12:32
 14/21 anonim ***** válasza:
50%
#13 így igaz!!!! De ezek nem képesek semmit tenni a gyerekkel,mivel "uuuu ez az anyja dolga"!!! Szánalmas komolyan. Így aztán egyikse csodálkozzon ha nem kap bombabébit az ágyba :D
2018. aug. 17. 12:36
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Amíg szoptat a nő, teljesen természetes, hogy nem kívánja a szexet, ennek hormonális okai vannak. Na de utána simán visszatér az étvágy, feltéve, hogy a nő tud pihenni. Mert, ha egész nap, soha senki nem segít neki, éjjel esetleg rosszul alvó gyermeke van, senki ne várja el, hogy még ezek után a szexre vágyjon.

Nálunk amúgy fordítva volt. Én lettem mindig lepattintva, ha próbálkoztam, nincs is köztünk már szex egyáltalán.

N

2018. aug. 17. 15:23
 16/21 anonim ***** válasza:
hagyjad már, hormonok vagy hülye. Kikapcsolódásra vágynak de nincs napi fél óra szexre?Ő akart gyereket bszod, akkor meg?
2018. aug. 17. 15:31
 17/21 anonim válasza:
69%
Na kiakadtam! Miért van az hogy még kb be se gyógyul a nő, a pasik egyből szex szex...mikor lesz már vm?! Bla bla... főleg 1.szülésnél... miért nem lehet békénhagyni a nőket??? Ha meg tudtátok csinálni várjátok ki türelemmel hogy a nő is akarja... nem mindenkinek ugyanannyi idő akár csak rágondolni...
2018. aug. 18. 02:47
 18/21 anonim ***** válasza:
74%
#17es ott a pont. Rohejek komolyan... Ezek a csávók olyanok mint a dackorszakos kisfiuk...ha vmit nem.kaphatnak meg,a földhöz verik magukat es megy a hiszti. Szanalmas senkik
2018. aug. 18. 06:03
 19/21 A kérdező kommentje:

13..15..

Én férfi ként sok mindent megértek.

Azt is hogy az első pár hónapja nehéz.

De azt ugye alakíthatjuk hogy egy 4..5..6 éves korú gyereket aki ovi vagy suliba van azt azért már nem kell szoptatni. Ugyan úgy dolgozni jár az anya is.

Ennek ellenére semmi!!

En úgy gondolom hogy szülés után kell időt adni minden félnek heteket, hónapokat.

De azt gondolom fél év elég kell hogy legyen.

De sajnos nem.

És ez azóta is folyamatosan szinte 0.

Én ezt elég nehezen viselem

2018. aug. 18. 07:26
 20/21 anonim ***** válasza:

# 17, szopni attól még lehet. illetve ott az anál is....

25N

2018. aug. 18. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!