Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy kapcsolatban a nő gyereket hoz világra elfelejt nőnek lenni és a szex eltűnik?
Tudjátok ha egy Apa kivenné a részét éd át venné a babát 2-3 órára akkor az anya aki eddig “anyaüzemmódban “ volt
Tud egy kicsit pihenni
Egy kicsit magával törődni
Lesz ÉN ideje
Le tud normálisan fürdeni,rendbetenni magát kicsit lazítani
De az az Apa/Férj/Társ aki azt hiszi hogy neki ezek után csak anbyi a dolga hogy dolgozni járjon meg a fotelben foci meccset nézzen sört iszogatva és ez mellé még akar egy bonba nőt egy vadmacskát az ágyban
Az nem fogja meg kapni
Mert támogatás és segítség nélkül ez nem megy!!
Lehet h egy Anya egésznap otthon van a gyerekkel viszi a háztartást mindent ő csinál! Lehet hogy a nap végére neki is jól esne egy kis pihenés egy kis nyugi
Vagy egy kis masszázs törődés egy olyan Társ aki törődik a lelki világával is
Belegondoltatok ti abba hogy mi lenne otthon ha az asszony TÉNYLEG NEM CSINÁLNA SEMMIT!!!!!!!??????
Nézzetek szét egy kicsit otthon körül
És gondoljatok bele hogy mennyi mindent megtesz az Otthon “ülő” párotok csecsemő illetve kisgyermek mellett
Ez után tessék panaszkodni a szex miatt
Az Anyaság ugyanúgy munkának számít csak itt otthon Te és a gyermeked/gyermekeid vagytok és nem egy hyárban állsz a szallag mellett több 100 barom mellett
Meg kéne becsülni és tisztelnetek azt a Nőt aki gyermeket szűl nektek!
Figyelmessel legyetek szülés után hatalmas változások mennek végben egy nő testén, testében és lelkében
Rengeteg nő nem érzi magát vonzónak szülés után x ideig ezért is lehet hogy nem akarja a szexet mert az van benne h “Te nem ezt a testet szoktad meg”
Beszélgessetek sokat
Segíts ott ahol tudsz
Akár kérdezés kérés nélkül is
Ha látod hogy pl tele a pelenkás kula vidd ki
Ha megszáradt a ruha a száríton szedd le rakd le
Ha le esett valami és a párod a gyerekkel a kezében nem éri el akkor vedd fel
Ezek csak apróságok de sokat jelentenek!!!
Itt nem csak az eltunyulásról van szo
Monden meg változik ahogy egy gyermek megszületik
De ha jóban-rosszban társa akarsz lenni a párodnak segíts neki túl lenni ezen időszakon
Higyjétek el hogy lassan de biztosan vissza fog térni minden a régibe! De azokkal a nőkkel akikkel nem foglalkozik a párjuk azoknál lehet h soha nem lesz változás
Tegyél te is h jó legyen
Egy gyerekhez ketten kelletek
Ketten csináltátok
Neveljétek is együtt!!
24N
Amíg szoptat a nő, teljesen természetes, hogy nem kívánja a szexet, ennek hormonális okai vannak. Na de utána simán visszatér az étvágy, feltéve, hogy a nő tud pihenni. Mert, ha egész nap, soha senki nem segít neki, éjjel esetleg rosszul alvó gyermeke van, senki ne várja el, hogy még ezek után a szexre vágyjon.
Nálunk amúgy fordítva volt. Én lettem mindig lepattintva, ha próbálkoztam, nincs is köztünk már szex egyáltalán.
N
13..15..
Én férfi ként sok mindent megértek.
Azt is hogy az első pár hónapja nehéz.
De azt ugye alakíthatjuk hogy egy 4..5..6 éves korú gyereket aki ovi vagy suliba van azt azért már nem kell szoptatni. Ugyan úgy dolgozni jár az anya is.
Ennek ellenére semmi!!
En úgy gondolom hogy szülés után kell időt adni minden félnek heteket, hónapokat.
De azt gondolom fél év elég kell hogy legyen.
De sajnos nem.
És ez azóta is folyamatosan szinte 0.
Én ezt elég nehezen viselem
# 17, szopni attól még lehet. illetve ott az anál is....
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!