Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy kapcsolatban a nő gyereket hoz világra elfelejt nőnek lenni és a szex eltűnik?
A szo amit keresel: elsarkanyosodas.
Hogy mi az oka? Ok uj eletciklusba leptek. Ennyi.
Anyaüzemmód
Szülés után a baba az első mindenben
Szerintem nem a pasi talpalja végig a napot 1-2 óra alvással
És még elvárod hogy egy igazi lotyó legyen a nőd az ágyban??
Mondjuk nálunk pont fordítva volt
Én kívántam
Párom nem mert állítalag fáradt volt
Pedig neki aztán semmi dolga nem volt a gyerekkel
24N
Már ne is haragudj, de számomra az, hogy a gyermek az első, akit világra hozott, az az igazi női lét, és nem az, hogy lépten-nyomon teszi szét a lábát.
F 35
"Miért van az "
A nők csak egy részénél van ez! Ne általánositsunk!
Azt tudni kell hogy a nők gyengédségért hajlandóak a szexre. 1) Gyengédséget, intimitást a gyerekkel alakitják ki.
2) Már bent érzik magukat a tutiba, megvan a gyerek, az igásló már nem fog lelépni
3) A szülés fájdalma, a gyerek nyakig fosos ruhája stb mind arra emlékeztetnek hogy ha nem szexeltek volna, ez mind nem lenne.
4) Eltűnik az önbecsülésük.
ezt ugy mondják h héra tipus, az anya.
amint megszül, csak a család a fókuszpont, nincs több szex akár soha többé.
Nem véletlenül nem lesz gyerekem, szörnyű anya lennék. Inkább mennék el swingerezni, mint a gyerekre vigyázni. Nem kell aggódni, védekezem, végső esetre pedig ott az abortusz.
Egyébként meg nem kell általánosítani. Ismerek olyan, akiknek jó a szexuális életük 1-2 éves gyerek mellett.
4-es hülyeség amit írsz
1 a gyerek nem tart össze az nem gatancia
2 sose volt nyakig fostos a gyerekem
3 önbecsülés önbizalom nem tünne el ha a pasi tenne érte h jól érezd magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!