Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek szexi és vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szexi és vonzó vagy visszataszítóak ezek a lábak?

Figyelt kérdés

Képek:

[link]

Mit gondoltok?

2018. aug. 16. 18:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Elég fura hogy ennyire szőrös a lábuk,főleg a combjuk,olyanok mintha hormonzavarosak lennének,férfiaknak szokott ennyire szőrös lenni
2018. aug. 16. 20:36
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Hát elég szokatlan... De csak idő kérdése és meg lehet szokni biztosan...
2018. aug. 16. 20:40
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Igénytelen és undorító.
2018. aug. 16. 20:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Ronda, olyan, mintha hapsié lenne, így nehéz tudatosítani, hogy valóban nőkről van szó...
2018. aug. 16. 21:02
 15/20 anonim válasza:
22%
Undorito. Ennyi eséllyel legyen mindenki olyan természetes hogy akkor ne is fürödjünk meg nulla higiénia
2018. aug. 16. 22:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem némelyiken csak a szőrharisnya van. A kevesebbek lehetnek természetesek.Hát ha kinöveszteném sem lenne fele ennyi szőröm sem...
2018. aug. 16. 23:09
 17/20 anonim ***** válasza:
És én még azt hittem, túl szőrös a lábam borotválkozás nélkül...
2018. aug. 17. 00:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de nem értem, hogy nőhet meg ennyire hosszúra valaki szőre :O

Tisztára mint a férfiak szőre

2018. aug. 17. 14:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem már sők nő jelezte hogy szívesen cserélne velem lábat, mert nem győzi gyantázni! A mellkasomon van némi férfias szőrzet, de a lábam szinte csupasz. Nem szép ha egy nő lába szőrös, de ha valaki kellemes Hölgy, és ennyi a gond, jobb mint egy idióta Barbi-baba! És ezt le lehet gyantázni. A hülyeséget nem!
2018. nov. 4. 22:57
 20/20 Omorit ***** válasza:
Ilyen miatt nem szabad senkit elítélni. Szerintem házon belül ha a párom és szőrős nem zavar, de a strandon én is kényelmetlenül érezném magam
2019. jan. 3. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!