Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a Batgirl szexi csaj? Vagy a Batmanba melyik csaj a legszexibb?
És amúgy ki női főszereplő, a batgirl vagy a macskanő stb?
Konkrétan melyik van batmannal úgy?
Am Batgirl a legerősebb női karakter a történetbe?
Menj inkább strandra, használd ki azt a kis időt a nyári szünetből.
Ja és ajánlom elolvasásra a lap tetején található piros betűs szöveget:
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elolvastam, csak mint "közvéleménykutatást" tartanék, elég eltérőek a vélemények.
Nem kioktatást vártam, hanem választ.
Köszi.
Tehát nem vagy 18 éves. De azért a szövegértelmezés megy?
"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
Ugorj át ide, itt felteheted a filmes/képregényes kérdéseidet:
Hogy kapj egy értelmes, releváns választ is.
Én egyértelműen Harley Quinnt dugnám.... Hogy miért? Mert őrült a csaj és kiszámíthatatlan. Egy Batgirl vagy Catwoman vagy Fekete Kanári, vágod, hogy mire számíthatsz... Oké dögösek de akkor is. Viszont Harley... Kitudja mikre képes közben
Nekem az új Macskanő jött be a legjobban, amúgy Anne Hathaway annyira nem az esetem de a filmben eszméletlen dögös volt a bőrrucijában meg a kis füleivel. :D Igen talpraesett csaj.
De amúgy a Batgirl se volt rossz a 97-es filmben, Alicia Silverstone nagyon penge csaj, még így 40 körül is jól néz ki.
Illetve a 2005-ös Kezdődik!-ben Rachelt alakító csaj se rossz.
Hogy ki a női főszereplő, az jó kérdés, szerintem mindig aki éppen benne van a filmben, de ha mindenképpen mondani kellene egyet akkor a Macskanő, ő mégiscsak több filmben benne volt, Batgirl csak egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!