Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan legyek jó az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek jó az ágyban?

Figyelt kérdés
Lányok, Nők! Ti mire/mikor mondjátok egy férfira, hogy jó az ágyban? Milyen "képességek" kellenek hozzá? Mit kell tegyek hogy mindent megadhasssk egy nőnek az ágyban?

2018. aug. 16. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok nő de én tudom. Legyél odaadó,figyelmes,azon legyél hogy a lehető legjobb élményt nyújtsd számodra. Ha kell legyél gyengéd,ha kell legyél igazi férfi. Kényeztesd őket amíg csak bírod.
2018. aug. 16. 10:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
*számukra
2018. aug. 16. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Na ez az amit nem lehet tanítani. Vagy van, vagy nincs, illetve korral fejlődhet, vagy egy új partner kihúzható belőled új dolgokat, de ezek alapok, amire építkezel, azokank eredendően meg kell lenniük.
2018. aug. 16. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
*kihozhat
2018. aug. 16. 10:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Figyelmes, odaadó jellem, önzetlen, nem gyorstüzelő, nem akarja rákényszeríteni a partnerre az akaratát....
2018. aug. 16. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!