Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan legyek domináns férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek domináns férfi az ágyban?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet azt elérni szex közben, hogy a partner szavak nélkül is tudja, hogy mit akarok? Milyen pózban stb. Szóval, hogy tudok "uralkodni", irányítani szex közben, úgy hogy az ne vicces legyen, hanem komolyan vehető?

Ha mégis szavaknál tartunk, hogy lehet úgy használni perverz, pajzán szavakat, mondatokat, hogy izgató legyen ahelyett, hogy erőltetett nevetséges szöveg legyen?

2018. jan. 31. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szt ahhoz hogy a partner tudja, mit szeretnel es megtegye nem feltetlen kell az hogy te legyel a dominans. Ha a pasim uralkodni akarna tuti nem tennem meg. Az egyenrangusagnal viszont megteszem amit szeretne ha tudom mit akar es van hozza kedvem mert oromet akarok neki okozni.

Amugy pedig beszelgetes. Beszeljetek meg kinek mi jo es kesz

2018. jan. 31. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan ragadd meg a csajt, tedd be a neked tetsző pózba. Használd az erőfölényedet. Érezze, hogy az lesz, amit akarsz és esélye sincs ellenkezni. Ha megteszi úgyis letöröd. A barátom így szokta és nagyon élvezem vele az alárendelt helyzetet.
2018. jan. 31. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem, ha "hozzávágnak a falhoz". Nem erőteljesen vagy durván, hanem inkább gyengéden. Hozzászorít a falhoz és közben magához is, miközben összekulcsolva fogja a kezeimet... egyszerre érzem a romantikát, a hihetetlen forró vágyat, és hogy most ő a főnök. Ez lehet folytatni később az ágyban is. Vagy ugyanezt alkalmazni az ágyban. Lehet durvábban is, de ez a romantikus szenvedélyes vonal nálam nyerő szokott lenni.

Nálatok lehet, hogy más válik be, meg kell beszélni, hogy kinek mi az elképzelése. :)

2018. jan. 31. 15:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon jók, jöhetnek még tippek, beszámolók.

Még az érdekelne, hogy a szavakkal, hogy lehet úgy bánni, hogy izgatóan hassanak? Milyen perverz, "mocskos" szavak azok amik beindíthatnak egy nőt?

Azt szeretném leszögezni, hogy a nő vágyik arra, hogy a férfi uralkodjon fellette, tehát tipikusan olyan aki erre vágyik, és lehet vele.

2018. jan. 31. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
En beszedbol azt szeretem mikor mielott barmit csinalni akar kijelenti h mit fog csinalni, de hatarozottan, h ez lesz es kesz
2018. jan. 31. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!