Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megvetendő, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megvetendő, ha arra vágyom, hogy egy domináns, erős férfi megalázzon?

Figyelt kérdés
Egy teljesen visszafogott külsővel rendelkező, normális értékrend szerint élő nő vagyok. Dolgozom, mellette tanulok.Mégis arra vágyom, hogy egy igazi férfi kegyetlenül megalázzon. Sokáig még magamnak is szégyelltem, mindezt bevallani. Szerintetek ez normális jelenség? Segítő szándékú válaszaitok előre is koszonom.

2017. dec. 16. 23:10
 1/9 anonim válasza:
100%

Szerintem nincs veled semmi baj

Ha megnyugtat, én is vágyom erre. Szintúgy dolgozom és egyetemre járok, nem hiszem hogy ettől leszek kevesebb, és te sem!

2017. dec. 16. 23:15
 2/9 anonim ***** válasza:
2017. dec. 16. 23:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem ér kérdeztem.
2017. dec. 16. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sok no ilyen. Ne aggodj e miatt.
2017. dec. 16. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Vagyis uraim ma is tanulhattunk valamit: egy igazi férfi kegyetlenül aláz ;)
2017. dec. 16. 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Barátnőm pontosan ilyen volt. Semmi gond nem volt vele. Normális, sok embernek van rejtett BDSM vágya.
2017. dec. 16. 23:22
 7/9 anonim ***** válasza:

1; semmi sem megvetendő amit a két fél közösen átbeszélve a párkapcsolatukban normálisnak tart. (senkinek semmi köze hozzá)

2; mire vágysz? Csak lelki alázásra, vagy fizikai,fájdalomra is? Illetve ez szexuálisan indít be, vagy elég ha a "lelked" kielégül tőle?

2017. dec. 16. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a leggyakoribb női fantázia. Van, akinél megmarad fantáziának, és a valóságban felháborodottan utasítaná vissza ezt a bánásmódot. De van, aki ki is éli. Amíg nem fajul el, mindketten tudjátok, hol a határ, addig semmi gond, és egészségetekre!
2017. dec. 16. 23:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden csak nézőpont kérdése. Ha valakinek még nem volt semmiféle kapcsolata a BDSM kultúrával, akkor biztos nem érzi normálisnak. Én személy szerint már több évet eltöltöttem erre specializált közösségekben és mivel már megszámolni sem tudom, hogy hány ilyen, illetve hány sokkal durvább vágyakkal élő hölgyet ismerek, így nem különösebben érzem ezt kirívó esetnek.

Bármi is a célod (a vágyaid megélése, vagy akár a "gyógyulás"), az első lépést már megtetted, mégpedig őszinte vagy magaddal. Egy dolgot tanácsolnék, hogy a válaszom segítő szándékú legyen: nagyon vigyázz magadra. Emiatt sokan megkörnyékeznek majd a neten és bármibe, bárkivel fogsz bele, sosem leszel 100%-ig biztonságban. Érdemes lehet szétnézni az online közösségekben is, legalább annyi erejéig, hogy telebeszéljék a fejed a biztonsági szabályokkal. :)

2017. dec. 16. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!