Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak h van ez?
Figyelt kérdés
Adott egy pár,( szex kapcs) eleinte mind a 2-en be akartak venni egy 3asba,a pasi elkezte ecsetelni h mit h kell csinálnom..és benne lettem volna, de pár napja a pasi lemondta csak úgy.. Eddig nem úgy tűnt mintha ne akarta volna. Lehet a csaja miatt mondta vissza? Vagy nem bírna 2 nővel?2018. aug. 14. 16:45
1/11 anonim válasza:
lehet beijedt valóban, azért két csajjal kicsit több dolog van, lehet hamar elsülne :D
26F
2/11 anonim válasza:
Ne lepodj meg... mindenkinek nagy a szaja amig lepni nem kell :)
3/11 A kérdező kommentje:
Itt már több nővel volt viszonya. Nem hinném h ennyire beszari lenne
2018. aug. 14. 16:58
4/11 anonim válasza:
Ezt meg kellett volna kérdezned, mikor lemondta. Mi csak találgatni tudunk!
Amikor én mi vettünk be harmadiknak lányt, nem beszéltünk előre róla, ott, spontán jött össze, egy közös nyaraláson.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmi konkrétat, csak h meggondolta magát..
2018. aug. 14. 17:07
6/11 Noren1989 válasza:
Küldtèl kèpet előre, vagy csak a lemondàs előtt?
7/11 A kérdező kommentje:
Kért képet és küldtem is, megdicsérte a melleimet is, és mondta h szép vagyok
2018. aug. 14. 17:24
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi h ennyi privit írtatok, kedvesek vagytok. Ha vkit érdekel akk megírom h kik is az a pár, hátha mást bevesznek :)
2018. aug. 14. 18:24
9/11 anonim válasza:
Lehet a nôjének nem tetszettél,vagy neki,megdicsért hogy me tûnjön bunkónak,de nem jöttél be neki. Én is láthatlak? Cserélünk képet? :)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, sztem jó h ezt a talit kihagytam, mert mint kiderűlt elég beteg emberek..
2018. aug. 15. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!