Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak, nektek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, nektek milyen öltözködés jön be?

Figyelt kérdés

Van akinek túl sok, például egy haspóló? (Jó hassal.)

Nem fogok emiatt megváltozni, csak kíváncsi vagyok. Kort is írjatok!

2018. aug. 13. 15:48
1 2
 1/12 anonim válasza:
nekem tetszik a haspóló! 29F :-)
2018. aug. 13. 15:54
 2/12 anonim ***** válasza:
10%
Nekem nagyon nem tetszik a haspóló
2018. aug. 13. 15:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy hova is kell öltözni
2018. aug. 13. 16:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Egy szexi lány majdnem mindenbe tud szexi lenni
2018. aug. 13. 16:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Abból is van sokféle és jól mondták, attól függ hova. De alapból nincs vele bajom. De alapvetően ameddig nem szélsőséges egy ruha addig engem nem érdekel. Nálam tényleg komolyan van gondolva, hogy nem a ruha teszi az embert. Az számít, hogy hogy áll az illetőn. Egy egyszínű sima pólóban és egy farmerben is tud hihetetlen vadító és gyönyörű lenni egy lány számomra. Nem kell ahhoz 500000Ft-os estélyi.
2018. aug. 13. 16:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Felmész a netre és met-art, nubiles, ftv girls, exgirlfriendmarket -es képeket nézegess! Azok mind férfi ízlésnek megfelelően vannak összeállítva. Oké hogy többször inkább semmi nincs a csajokon de ami van rajtuk kezdetben azok közt sok só összeállítás van.

De a pinterest is jó.

35F

2018. aug. 13. 16:34
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de kor is érdekelne..

Nyilván, ha olyan van alkalom van, akkor “normálisan” öltözködöm, de ha csak lemegyek sétálni, vagy strandra megyek, párszor haspólót veszek fel. Szoktam egyberuhát, szoknyát is hordani. Az érdekel, mennyien nem néznének felém, mert mondjuk nekik sok, ha ennyit kipakolok.

2018. aug. 13. 16:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nyáron a hátat, lapockát, vállakat szabadon hagyó darabokat nagyon szeretem. Kedvencem a hát nélküli, nyakbakötős felső vagy ruha. Lehet mini vagy maxi is. Lehet haspóló is. Az alakot hagsúlyozó csőruhát, csőtopot nagyon szeretem. Miniszoknya, forrónadrág is bejön. 44F
2018. aug. 13. 16:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Fehér nadrág mezíláb, ujjnélküli póló.

Szoknya körömcipővel mezítláb, fehér blúzzal.

Farmer mezítláb, pólóban. (36F)

2018. aug. 13. 17:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha strandra mész vagy csak úgy leugrasz akkor miért lenne ez sok? A strandon különösen, mikor ott bikiniben vannak sokan. Egy hassal nem pakolsz ki sokat. Alapvetően nem tartom közönségesnek, ha erre gondoltál. Persze haspólóból is van olyan minta 90-es években a neon zöld és hasonló west-side-i gettó haspólók, amik azért tudnak közönségesen hatni. De alapvetően semmi baj nincs vele szerintem. Sőt, tud kifejezetten vonzó lenni úgy, hogy közben nem látnám kicsit se kvásnak. 5-ös voltam.

31

2018. aug. 13. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!