Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, nektek milyen öltözködés jön be?
Van akinek túl sok, például egy haspóló? (Jó hassal.)
Nem fogok emiatt megváltozni, csak kíváncsi vagyok. Kort is írjatok!
Felmész a netre és met-art, nubiles, ftv girls, exgirlfriendmarket -es képeket nézegess! Azok mind férfi ízlésnek megfelelően vannak összeállítva. Oké hogy többször inkább semmi nincs a csajokon de ami van rajtuk kezdetben azok közt sok só összeállítás van.
De a pinterest is jó.
35F
Köszönöm a válaszokat, de kor is érdekelne..
Nyilván, ha olyan van alkalom van, akkor “normálisan” öltözködöm, de ha csak lemegyek sétálni, vagy strandra megyek, párszor haspólót veszek fel. Szoktam egyberuhát, szoknyát is hordani. Az érdekel, mennyien nem néznének felém, mert mondjuk nekik sok, ha ennyit kipakolok.
Fehér nadrág mezíláb, ujjnélküli póló.
Szoknya körömcipővel mezítláb, fehér blúzzal.
Farmer mezítláb, pólóban. (36F)
Ha strandra mész vagy csak úgy leugrasz akkor miért lenne ez sok? A strandon különösen, mikor ott bikiniben vannak sokan. Egy hassal nem pakolsz ki sokat. Alapvetően nem tartom közönségesnek, ha erre gondoltál. Persze haspólóból is van olyan minta 90-es években a neon zöld és hasonló west-side-i gettó haspólók, amik azért tudnak közönségesen hatni. De alapvetően semmi baj nincs vele szerintem. Sőt, tud kifejezetten vonzó lenni úgy, hogy közben nem látnám kicsit se kvásnak. 5-ös voltam.
31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!