Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális dolog?
Figyelt kérdés
A barátnőm közölte, hogy be akar öltöztetni csajnak meg kisminkelni meg ilyesmi. 19/F2017. okt. 13. 22:56
1/9 anonim válasza:
Nem szokványos de azért minden egészséges embernek vannak "nem normális" vágyai.
Szerintem egyszer próbáld ki, hátha bejön, ha mégse akkor reménykedj, hogy a csajnak se fog annyira tetszeni. Esetleg használd arra, hogy ő is vállaljon be valamit a kedvedért.
2/9 anonim válasza:
Velem még csak a tangáját vetette fel :D
3/9 anonim válasza:
Adtam már rá én is a csipke bugyim a pasimra szexhez.
A szempilláit és a körmét is kifestettem egyszer, de azt csak poénból, nem szexhez.
4/9 anonim válasza:
Minden norálisnak számít, amit mindketten èlveznek ès akarnak. Ennyi.
5/9 anonim válasza:
Lehet vicces is. Az biztos, hogy közelebb hoz titeket egymáshoz, ha hagyod. :D
6/9 anonim válasza:
hát ez tőletek függ :D
ha nekem ilyennel állna elő a barátnőm tuti nemet mondanék
7/9 anonim válasza:
Nem lehetsz egy maszkulin típus..:D
9/9 anonim válasza:
Vigyázz, ez a kezdet, meg is fog majd dugni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!